Mitt allra första planogram gjort i 3D, för ett par veckor sedan.
Trots några brister utseendemässigt, så är jag väldigt nöjd med resultatet.  
Detaljbild 😅🥳
 
Det här var en inlämningsuppgift där uppgiften gick ut på att göra en mallad planogram för min samarbetsbutik. Sommaren var på intåg och badkläder kändes därför som ett självklart val. Mina tankar bakom planogrammet: Inför sommaren släpper min samarbetsbutik en sommarkollektion vid namn "mitt efternamn" 😆. 
 
Kollektionen består av:
 
Bikinis i 8 olika färger: vit, silver, ljusblå, brun, beige, guld, grön och svart.
Baddräkter i 4 färger: vit, silver, guld och svart.
3 olika sandaler: en blommig,  en ljus med gröna detaljer och en som är helt grön.
Coola solbrillor: finns i både vit och svart, och både färgerna ska ligga inne i plexilådan.
Mjuka filtar i fyra olika färger: ljusblå, grön, ljus och mörkgrå.
5 olika badrockar: en blommig och de resterande 4 i samma färger som filtarna.
Vattenflaskor i färgerna: vit, silver, guld och svart. Kan med fördel matchas med baddräkterna.
En stor beige strandväska.
2 olika sommarhatter.

Fokuset på Kollektionen ligger på bikinisarna och baddräkterna. Resten, som ju också är en del av kollektionen, är tänkt som merförsäljning. Jag försökte rita av väggen som det ser ut i samarbetsbutiken och försökte även undvika att ha så mycket mellanrum mellan raderna, då det är något som butiken är extra noggrann med. Eftersom att de gärna vill ha så mycket varor som möjligt uppe. När väl väggen fylls upp, kommer känslan av volym komma fram. Något jag däremot inte hade kommit undan med, är att ha skorna sådär - utan de ska helst stå så det får plats med fler. Något som är fullt möjligt, om väskan flyttas upp en aning.
 
Tänkte att: man som kund väljer antingen en bikini eller baddräkt (och varför inte både två?!) och gör sig klar för stranden genom att sätta på sig solbrillorna, sandalerna och hatten. Med sig till stranden tar man badrocken, filten och vattenflaskan, som man lätt packar ner i den stora strandväskan som rymmer en hel del. Det tog sin lilla tid att göra planogrammet men ååh vad bra det blev.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress