Ligger här i min sköna säng, och på luren har jag värsta intressanta samtal… och så skriver jag detta inlägg – multitasking när den är som bäst. Ska alldeles strax avsluta samtalet och ringa svägerskan. Det är tydligen så att den kommande månaden ser ut att bli en månad där jag får göra en av sakerna jag tycker är roligast – nämligen att bjuda hem bekanta på middag. Är ju mycket mer hemma nu jämfört med förra året så vad har jag för ursäkter?? Först ut är några familjemedlemmar som kommer nästa torsdag. Datumet är inte helt spikat än, men nästa vecka blir det i alla fall. Här nedanför bjuder jag på lite bilder från sist jag hade en riktigt inbjudning här hemma. I och med att det är familjemedlemmar denna gång så vill jag göra något som är olik mig, var inne på Panduro tidigare idag men blev nästan inga köp därifrån – endast dekorplast.
 
Välkomstdrycken!
Hela dukningen med gulle gulle shiiit….
 
V som i Vanissa.. hittade inga kritor hemma den dagen så mjöl fick rädda mig en aning.
 Förrätten: Avocadoentré med hemmagjord dressing som gick hem hos alla.
Varmrätten: Thaigryta .. den här gryta smakade exakt såsom det smakar på thai restauranger. Hett och jävligt gott, hade i gröncurry pasta, kokosmjölk, basilika, böngroddar, rödlök, minimajs, kycklingfilé och lite av mina favoritkryddor här hemma.
 Efterrätten: Efter en väldig hett varmrätt var det dags att få tungan lite sval. Serverade vaniljglass med jordgubbar, toppad med hallon och lite strössel. Snabb, enkel och barnsligt gott.
Jag hade fått hem tortillabåtar och kryddmix att testa från Buzzador så bjöd på lite tacos som tilltugg till filmen.
 Den som valde att sova över, fick frukost i sängen på morgonen.
Som den periodare jag är, har man återigen fått intresse för inredning. Har köpt en hel del nya inredningsdetaljer och håller på att dekorera om här hemma. Jag hoppas verkligen inte att jag i sista sekunden väljer att lägga min kommande skatteåterbäring på att köpa hem en massa. Vi ska hyra ett hus utomlands är det tänkt och resten vill jag gärna kunna lägga åt sidan. Bäddade sängen imorse.. alltså känsla av en nybäddad säng – helt oslagbart! Nu kan jag lämna hemmet med gott samvete… tänkte att jag nog måste ta och investera i en strykjärn.. hmm. Som ni ser så älskar jag att ha massor av kuddar, vill ha meer.. kan inte få nog men kan bli en aning jobbig om man delar sängen med någon. Nu kommer jag ju dö ensam så behöver inte ens tänka på det.
 Jotex fortsätter att leverera – jag bara diggar mina nya kuddfodral.

Unnade mig även en sen och mumsig frukost framför tv:n för ca två timmar sedan. Det senaste numret av Plaza fick göra mig sällskap.

Idag hade N och jag ännu en sån där mamma/dotter dag. Först gick vi in på filmstaden Sergel och köpte biobiljetter, sedan fortsatte vi till Hötorgshallen och kikade lite runt. När vi sedan gick mot Jensen’s Bofhus så såg vi några människor som stod på en röd matta som statyer – rätt coolt faktiskt, skulle då aldrig själv klara av att stå sådär still.
Jensen’s Bofhus hade en sån där lång kö så vi drog till ett annat ställe i närheten. Jag tog buffe åt tösen och valde något ur deras ala carte. När servitrisen kom fram och tog beställningen trodde jag människan drev med mig. Hon: vatten kostar 10 kr. Jag: Lägg av! Hon: men du tog ala carte då är vatten och läsk till barnet gratis. Jag: now we’re talking! Jag är så långt ifrån ordet snål man nu kan komma, men alltså vatten för 10 kr ?… De hade lika gärna kunnat räkna in det i priserna istället för att be kunderna betala för vatten.. alltså VATTEN wtf!! Tur att de gick runt och fyllde på, annars hade jag nog sett rött om man skulle vara tvungen att betala för påfyllningen också.
 Jag åt något med anka…
Efter maten gick vi till filmstaden Sergel igen och såg filmen ‘Home’ … en väldig fin och sevärd tecknad film. Efter filmen strosade vi lite runt för att slutligen åka hem. En väldig fin och efterlängtad bordslampa från hemtex fick hänga med oss hem.