Då var den efterlängtade och sista dagen på året kommen. Jag tänker varken skriva ett årsresumé eller avge några nyårslöften. Till skillnad från mitt 2016 som var ett helvetes år med hudsjukdomen som nästan tog död på mig, så har 2017 varit ett underbart år trots sina motgångar. Det har varit året då jag tagit mitt liv tillbaka och uppfyllt samtliga mål och delmål. Framförallt en upptäcksresa rent själiskt. Nu är jag så taggad inför det nya året med allt det för med sig, både dess utmaningar och möjligheter. Nu kör vi!
 
Min sista dag har varit lugn, mysig och fylld med kärlek. Spenderade den med L, som även lagade den goda maten. 
Ja vad säger man.... eleven börjar gå om läraren hahah
Till efterrätt bjöd han på äppelpaj med vaniljsås, som vi åt bänkade framför vår seriemarathon. Ja, det var vårt nytt årsfirande det - fint i sin enkelhet. Önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år!
I en del av luckorna på mina paketkalendrar till både L och N så hade jag gjort egna presentkort som dom får lösa in när dom önskar. Något som L inspirerades av, och gav mig ett rött kuvert där det stod: "Till min älskling". Därinne fanns det ett fint vitt kort där det stod: " Min älskling, du får välja dag för att se solsidan på bio och något att äta. Puss " . Varför just solsidan, är för att jag verkligen tyckte om serien och ville såklart se filmen. Jag valde därför att lösa in mitt presentkort igår. Men först tog vi en sväng förbi en salong där L klippte sig, då vi inte hade bokat tid och stället var mer eller mindre fullspäckat, tog det sin lilla tid. Och när vi väl anlände till biografen var biljetterna till den tänkta tiden slutsålda. Och nästa som gick skulle dröja ett par timmar. Jag pallade inte vänta, så det fick helt enkelt bli en annan film - Jumanji: Welcome to the Jungle. Det var verkligen en film värt att se i 3D. Så hysteriskt roligt, i alla fall om man utgår från hur den fick L att skratta. Fast med Kevin Hart så skrattar man alltid ihjäl sig, han har sån där attityd och är så dramatisk och rolig på en och samma gång. Gillar ni komedi blandat med action så ska ni se filmen, helst i 3D då.
Kvällen avslutades med ögonshopping och middag på Ikea. Av någon konstig anledning tycker jag det är så mysigt att käka där.
Att sitta bänkad framför tv:n och ha en seriemarathon var inte det enda jag gjorde på julafton. Utan jag passade även på att uppdatera om mitt sovrum /sovhörna litegrann. Jag tycker om när man både kan känna och se skillnaden genom enbart enkla och små förändringar. Nu när det nya året väntar runt hörnet, kom en sån förändring lägligt.
På sängpallen däremot gjorde jag om helt.
Tvingades även att flytta tillbaka mina skönhetsprodukter, då jag inte riktigt har någon annanstans att ställa dom på. Ibland så längtar jag efter dagen jag flyttar härifrån och äntligen får ha ett riktigt sovrum, som jag får inreda ordentligt till mitt drömsovrum.
En rolig och färgglad detalj som flyttat in från förrådet är denna sparbössa som S köpte till mig för typ nio år sen.