Då var den efterlängtade och sista dagen på året kommen. Jag tänker varken skriva ett årsresumé eller avge några nyårslöften. Till skillnad från mitt 2016 som var ett helvetes år med hudsjukdomen som nästan tog död på mig, så har 2017 varit ett underbart år trots sina motgångar. Det har varit året då jag tagit mitt liv tillbaka och uppfyllt samtliga mål och delmål. Framförallt en upptäcksresa rent själiskt. Nu är jag så taggad inför det nya året med allt det för med sig, både dess utmaningar och möjligheter. Nu kör vi!
 
Min sista dag har varit lugn, mysig och fylld med kärlek. Spenderade den med L, som även lagade den goda maten. 
Ja vad säger man.... eleven börjar gå om läraren hahah
Till efterrätt bjöd han på äppelpaj med vaniljsås, som vi åt bänkade framför vår seriemarathon. Ja, det var vårt nytt årsfirande det - fint i sin enkelhet. Önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år!
I en del av luckorna på mina paketkalendrar till både L och N så hade jag gjort egna presentkort som dom får lösa in när dom önskar. Något som L inspirerades av, och gav mig ett rött kuvert där det stod: "Till min älskling". Därinne fanns det ett fint vitt kort där det stod: " Min älskling, du får välja dag för att se solsidan på bio och något att äta. Puss " . Varför just solsidan, är för att jag verkligen tyckte om serien och ville såklart se filmen. Jag valde därför att lösa in mitt presentkort igår. Men först tog vi en sväng förbi en salong där L klippte sig, då vi inte hade bokat tid och stället var mer eller mindre fullspäckat, tog det sin lilla tid. Och när vi väl anlände till biografen var biljetterna till den tänkta tiden slutsålda. Och nästa som gick skulle dröja ett par timmar. Jag pallade inte vänta, så det fick helt enkelt bli en annan film - Jumanji: Welcome to the Jungle. Det var verkligen en film värt att se i 3D. Så hysteriskt roligt, i alla fall om man utgår från hur den fick L att skratta. Fast med Kevin Hart så skrattar man alltid ihjäl sig, han har sån där attityd och är så dramatisk och rolig på en och samma gång. Gillar ni komedi blandat med action så ska ni se filmen, helst i 3D då.
Kvällen avslutades med ögonshopping och middag på Ikea. Av någon konstig anledning tycker jag det är så mysigt att käka där.
Tydligen så har jag varit väldigt snäll i år. Jag har fått ett par julklappar från L, bland annat ett presentkort på en timmes lyxmassage. Något som är väldigt välkommet och välbehövligt som jag faktiskt ska ta och utnyttja så snart som möjligt. Och så fick jag dessa snygga ringar från Abelstedt - bilderna gör dom inte riktigt rättvisa, dom är finare i verkligheten.
Dom representerar tydligen hans enorma och obeskrivliga kärlek till mig. Jag tackar och bockar, samtidigt som jag med tanke på omständigheterna som varit vill se riktiga bestående förändringar, innan jag eventuellt återigen släpper in honom fullt ut.