Efter jobbet idag så hann jag inte med den bussen jag hade tänkt ta. I väntan på nästa buss hem, gick jag in på Lidl för att fördriva tiden. Och titta vad jag hittade därinne!! Ett påslakanset i min smak. Och såå stort dessutom. Haha Lidl av alla ställen, ibland så levererar dom verkligen. 
Hello you!! Jag hoppas allt är väl med er och att ni njuter utav det fina vädret i det mån ni kan. Jag jobbar en hel del just nu men hinner ändå njuta lite en del. I fredags bjöd erwikcommunikation på releasefesten av 6 in the morning med VAX feat Margaret på sailorbar. Grymt ordnat event som vanligt och utsikten var helt underbart.
Det bjöds på förfriskningar, godsaker och glass. Fick även drinkbiljetter där man fick beställa valfri drink i baren. 
Dessa två bilder ovanför är snodda från erwikcommunication facebooksida. Här sjunger Margaret live. Riktigt måbra låter som skulle få även den mest stela människan att börja röra på sig. Här kan ni lyssna på låten. ^^
 Mingelbilden ^^

Den andra sevärdheten som egentligen var den huvudsakliga med utflykten är droppstensgrottorna även kallad för drakgrottorna. Grottorna ligger under jorden. Det var lite läskig då vissa vägar var väldigt smala och man även fick gå upp och nerför trånga trappor. Men ack så vacker och fascinerande. Ville verkligen se det och blev så glad att jag fick chansen att göra det. Även N tyckte att det var otroligt häftigt.

Här ni man precis hade anlänt där och var på väg till porten/dörren till grottan. Vi var ett helt gäng, alla från skandinavien. 
Några utav bilderna jag tog på grottan. Man fick inte fota med blixten på. Det är mobilbilder förresten. Bilderna gör det inte rättvisa, finare i verkligheten.
 Efter att ha gått ett tag kom vi fram till en liten fantastisk vacker sjö.
Det blev helt mörkt och så kom det en båt samtidigt som det började höras opera sånger. 
Vandringsturen avslutades med en spektakulär visningsshow på taket med opera sånger. Alltså har man väggarna förbi är denna utflykt ett måste. Det är sevärd och var värt varenda euro.