Det här med att ha inredning som intresse.. alltså man byter ju prylar och ommöblerar jämt. Jag är ju ganska nöjd med hur det ser ut, särskilt när jag nu ersatt min älskade röda matta. Jag blev faktiskt ledsen för jag verkligen älskade den matta, älskar ju rött (min favoritfärg). Men den passade tyvärr inte in längre, det gjorde den däremot med min förra svarta soffa. Med den nya så snodde den all uppmärksamhet –  det var liksom det första man la märke till. 

Fast även om denna nya matta passar ganska bra så känner jag mig inte särskilt nöjd. Får liksom ingen woow effekt. Så den ska bort så snart som möjligt. Har redan hittat en ersättare –  en svartvit från ikea. Den kommer verkligen att lyfta upp hela rummet, och då kommer jag även skaffa mig nya svartvita prydnadskuddar samt ev nya större ljuslyktor. 
 Jag vill köpa en större trådkorg till filtarna så man kan lägga mer filtar.
Mellan byrålåda och sängen ska jag återigen sätta en fårskinn matta, kanske en äkta den här gången. Den förra såg ut att ha blivit slaktad efter ett tvätt haha.
Mitt skrivbordshörna ska förbli så. Måste bara ta tag i att framkalla bilder och fylla fotoramen. 
 Även balkongen ska ommöbleras helt. Den matta som jag har nu i vardagsrummet ska flytta till balkongen. Vet ungefär hur jag vill att det ska se ut, det blir ett helt projekt men när den väl blir färdiginredd kommer den bli asgrymt.

En lång och fantastisk fredag har vi haft. Imorse drog N och jag och volontärade – hon var förvånansvärt lugn och snäll. Efter det fick hon hänga med på ljusbehandlingen. Vi tog sedan bussen hem. Hämtade ut ett paket och handlade hem lite grejer till middagen.

Min bror och vår gemensamma killkompis skulle komma hem på sen middag så fixade i ordning något snabbt och dukade fint. 
N med morbror.
 N verkligen tycker om dessa två så hon var jävligt glad. Inte så ofta dom ses och hon frågar jämt efter dom. Annar så ses brorsan och jag ganska ofta numera.
Bjöd på tagliatelle med pesto, bacon och sparris, lite basilika och riven ost. Haha brorsan ba: vad är det här? Inget kött? Haha snacka om att inte uppskatta mat i världsklass Lol
 N och jag hade tidigare under kvällen gjort ”kiwiglass” med choklad…
… så alla fick varsin hemmagjord ”kiwiglass” med choklad till efterrätt. ^^
Ni vet den där reboundet jag skrev om. Haha vi har ju börjat ses igen. Var och åt en skitgod middag tillsammans. Han ba innan middagen: ”ska jag komma och hämta upp dig?’‘ och man ba: ” nej, din blonda skalle ska inte sätta in foten här idag, jag kommer upp”. Haha allt bara för att visa upp den där förbannade porsche. Som jag skrivit tidigare så är jag fan kär i den där bilen – så jäkla snygg, och bara ljudet av skiten ger mig nästan orgasm. Måste förövrigt sluta kalla honom för blondskalle lol. Men innan jag drog och mötte upp honom så gjorde jag mig en smarrig lunch. ^^
 
Baconlindad sparris med champinjonsås och basilika. Mina favoritsmaker i en och samma tallrik. Åh vad jag njöt av att äta detta.