Är nu inne på tredje dagen med mitt korta hår och det känns ganska bra so far. Har inte fått damp ännu, haha annars hade jag nog förlängt det med detsamma. Dessutom har jag nu hittat två frisyrer som jag tycker passar mig perfekt. Nu ska jag bara färga det och försöka ha det så länge det går, sen blir det gråvitta/svarta tjocka långa flätor. Det kommer att bli intressant att se mig själv i den färgkombinationen. Längesedan nu jag hade håret flätat så det ska bli kul.

Det här med att ha inredning som intresse.. alltså man byter ju prylar och ommöblerar jämt. Jag är ju ganska nöjd med hur det ser ut, särskilt när jag nu ersatt min älskade röda matta. Jag blev faktiskt ledsen för jag verkligen älskade den matta, älskar ju rött (min favoritfärg). Men den passade tyvärr inte in längre, det gjorde den däremot med min förra svarta soffa. Med den nya så snodde den all uppmärksamhet –  det var liksom det första man la märke till. 

Fast även om denna nya matta passar ganska bra så känner jag mig inte särskilt nöjd. Får liksom ingen woow effekt. Så den ska bort så snart som möjligt. Har redan hittat en ersättare –  en svartvit från ikea. Den kommer verkligen att lyfta upp hela rummet, och då kommer jag även skaffa mig nya svartvita prydnadskuddar samt ev nya större ljuslyktor. 
 Jag vill köpa en större trådkorg till filtarna så man kan lägga mer filtar.
Mellan byrålåda och sängen ska jag återigen sätta en fårskinn matta, kanske en äkta den här gången. Den förra såg ut att ha blivit slaktad efter ett tvätt haha.
Mitt skrivbordshörna ska förbli så. Måste bara ta tag i att framkalla bilder och fylla fotoramen. 
 Även balkongen ska ommöbleras helt. Den matta som jag har nu i vardagsrummet ska flytta till balkongen. Vet ungefär hur jag vill att det ska se ut, det blir ett helt projekt men när den väl blir färdiginredd kommer den bli asgrymt.

En lång och fantastisk fredag har vi haft. Imorse drog N och jag och volontärade – hon var förvånansvärt lugn och snäll. Efter det fick hon hänga med på ljusbehandlingen. Vi tog sedan bussen hem. Hämtade ut ett paket och handlade hem lite grejer till middagen.

Min bror och vår gemensamma killkompis skulle komma hem på sen middag så fixade i ordning något snabbt och dukade fint. 
N med morbror.
 N verkligen tycker om dessa två så hon var jävligt glad. Inte så ofta dom ses och hon frågar jämt efter dom. Annar så ses brorsan och jag ganska ofta numera.
Bjöd på tagliatelle med pesto, bacon och sparris, lite basilika och riven ost. Haha brorsan ba: vad är det här? Inget kött? Haha snacka om att inte uppskatta mat i världsklass Lol
 N och jag hade tidigare under kvällen gjort ”kiwiglass” med choklad…
… så alla fick varsin hemmagjord ”kiwiglass” med choklad till efterrätt. ^^