29 november 2018

Fredagens bloggdejt

Allmänt

Så i fredags var jag på vad jag kallar för en ''bloggdejt'', tillsammans med A, tjejen bakom ExklusivaMoi - alltså jag diggar det namnet så in i helvete, bara för att det är något jag skulle kunna se mig själv heta hahha. Hon var hemma igen så vi passade på att ses för andra gången. Eating is my job, och vad passar bättre än god mat kombinerad med intressanta konversationer i trevligt sällskap? Jag åt oförskämt bra utav allting i buffén, och blev såå mätt ända upp till rövhålet - tur att vi babblade på bra att tiden gick, och den uppblåsta magen fick återhämta sig, annars hade hon nog förberett sig att rulla ut mig därifrån hehe. Tack fina du för en härlig kväll!
 
Annars tror jag mig ha supergoda nyheter. Jag tror nämligen att jag äntligen har lyckats uppnå det tillståndet jag ville uppnå genom meditation - jag firade med julmust och pizza i förrgår tillsammans med N. Hela gårdagen körde jag hardcore med det. Woop, woop!!
Igår så upptäckte jag att det visst var barnens biodag idag. Denna söndag blev en riktigt mamma och dotter dag - vi började dagen på Heron City där vi såg filmen 'Hodjas flygande matta', därefter drog vi till Ikea för en sen lunch och julshopping. 
Sist N pyntade en julgran var när hon var 4 år, sen dess har jag kört med alternativa julgran. I år ville hon dock ha en julgran och jag lovade henne det. Ville dock inte ta ner vår gamla från förrådet, då den är rätt stor och jag vill ha något lagom litet, som inte är så välfylld. Det slutade med att vi köpte med oss hem en julgran från Ikea som lilla fröken nu pyntat färdigt. Temat blev ju såklart guld och lite silver för att bryta av allt det guldiga. och så två tomtar för lite julkänsla. Den blev ju hur fin som helst - det gjorde hon verkligen bra. Nu ska jag bara börja slå in julklapparna och luckorna till paketkalendrar, sen är jag färdigt med allt vad julen heter.
Jag beslutade ju att paketkalender skulle bli en tradition hemma hos oss, så givetvis ska jag även i år pyssla med det. Jag var faktiskt ute i god tid med min lista, hade skrivit ner en redan i oktober. Det blir dock lite ändringar här och där men ingen big deal. Jag passade även på att fynda lite nu i samband med ''black week'' och igår anlände dom första luckorna. Bland annat dessa supercoola stämningsringar, även kallad för humör/mood/ och känsloringar. Det är tre st i tre olika storlekar. Jag var ute på en riktigt trevlig ''bloggdejt'' igårkväll och passade på att inviga en av ringarna. Det var så barnsligt roligt att ständigt se den skifta färg hehe.
 
Det sägs att humörringarna skiftar färg efter vilket humör man är på - vilket givetvis inte alls stämmer, utan det är på grund av kroppstemperaturen som dom skiftar färg. Det här ska dom olika färgerna tydligen betyda: Grön - avslappnad, Svart - nervös, Brun - olycklig, Ljusblå - Glad, Mörkblå - passionerad, Lila - blandade känslor. Jag älskar när den är helt svart för då är ringen som snyggast.
Alltså jag tycker det är sååå himla roligt att jag ler som en idiot varje gång dom ändrar färg haha, som sagt, barnsligt roligt.