Jag har undvikit ”att festa” sedan 2012… alltså det är som om jag blir full av trötthet, antingen blir jag helt tyst eller så blir jag hyperaktiv. Det är tur att jag inte alls dricker alkohol för vetefan hur det annars skulle sluta. Behöver liksom inte alkohol för att fucka ur helt och igår/inatt spårade det ur. Efter att ha jobbat kväll drog jag ut med några stycken. Vi började på en bar restaurang där jag gjorde misstaget att beställa en hamburgare som jag fick lite ont i magen utav. Sen drog vi till en nattklubb, fyfan vad kul vi hade… vi gick därifrån strax efter kl 4 imorse. Jag åkte raka vägen till kontoret för ska jobba hela dagen idag och är ganska slut. Första passet slutar vid kl 13 och nästa börjar kl 16:30 så hinner blunda i åtminstone 3 timmar. Det går visst ingen nöd på mig!
Som den ”Groupon missbrukare” jag stundvis är så slog jag till på direkten. Något jag är glad att jag gjorde – är nämligen väldigt nöjd med detta köp. Jag brukar tvätta mitt ansikte med honung och med denna batteridrivna rengöringsborste kan jag verkligen se hur rent ansiktet blir.. nej alltså är skitnöjd jag. Kostade dessutom bara 99 kr, lätt mitt bästa köp på länge.
Äntligen här får ni några bilder utav vår lilla tripp till muminvärlden. Här har ni en fett taggad N, vi hade precis lämnat hemmet och var på väg till Värtahamnen.
Det bästa med buffén måste ju varit desserten…
Tyckte det var lite kul att en fotograf fångade N’s uppmärksamhet och tog sedan en bild på henne. Vi gick då in i affären mitt emot där jag köpte en make up fix spray, när vi kom ut hade dom printat ut bilden som togs på henne. Fotografen ropade på henne och gav henne bilden, sedan tittade han på mig och ba 93 tack!! Haha snacka om klockrent säljteknik!!
 Och så var vi framme på mumindalen!
Det var en jätte rolig resa, för tösen i synnerhet.