Helt ärligt talat så har jag mått inget vidare nu på sistone och inte orkat uppdatera bloggen eller ens haft lusten att kika in. Har blivit bästis med min säng och hängt en hel del på swefilmer där jag haft en del ‘Arrow’ marathon – började ju ifrån början, och snart har jag sett färdigt den senaste säsongen. I måndags tog jag dock en paus från min säng haha. Jag hade fått en inbjudan ifrån Sanna och Christina från Norrköping Event & PR till en sommarteater på Häringe slott om trädockan Pinocchio. Så det var där vi befann oss i måndags.
 
 Jag och N i Västerhaninge när vi väntade på bussen till slottet. Så där brukar hon göra när hon försöker underhålla hennes övertrötta mor. 
Slottet låg visst en bra bit ifrån busshållplatsen men vi hade knappt hunnit gå i 5 min innan vi fick skjuts och därmed hann precis innan teater började.
Det var en spännande tearterföreställning med jätteduktiga skådespelare. N fullkomligt älskade det, och det trots att hon inte ens känner till pinocchio. Jag gör ju det så var extra kul för mig. Jag svär ungen vägrade åka därifrån och har nu tjatat om att få åka dit igen.
 Precis utanför slottet – så vackert men hela slottet är så fint. Ett stort tack till Sanna och Christina för inbjudan … rekommenderar teatern för er som har barn eller är uppvuxna med pinocchio.
Jag har undvikit ”att festa” sedan 2012… alltså det är som om jag blir full av trötthet, antingen blir jag helt tyst eller så blir jag hyperaktiv. Det är tur att jag inte alls dricker alkohol för vetefan hur det annars skulle sluta. Behöver liksom inte alkohol för att fucka ur helt och igår/inatt spårade det ur. Efter att ha jobbat kväll drog jag ut med några stycken. Vi började på en bar restaurang där jag gjorde misstaget att beställa en hamburgare som jag fick lite ont i magen utav. Sen drog vi till en nattklubb, fyfan vad kul vi hade… vi gick därifrån strax efter kl 4 imorse. Jag åkte raka vägen till kontoret för ska jobba hela dagen idag och är ganska slut. Första passet slutar vid kl 13 och nästa börjar kl 16:30 så hinner blunda i åtminstone 3 timmar. Det går visst ingen nöd på mig!

15 juli 2015

5D bio äventyr

Äventyr

Omg skrev det här inlägget igår men glömde visst trycka på publicera haha alltså helt borta!
Denna tisdag spenderades med tösen. Efter en rätt lång sovmorgon och en lugn förmiddag, drog vi till ikea för att käka middag. 
 Efter ikea promenerade vi ner till Heron City och såg Minioner – ser ju dessa gula filurer överallt på en massa quotes så det var intressant att se den här filmen.
Och så testade vi även 5D bio.. När vi va färdiga sa tösen: ” mamma det där va asgrymt!”. Och visst var det, det. Men denna lättskrämda mamman när det kommer till sånt här, höll på dö hahahaha