Mys på mys - det är vad höstlovet hittills bjudit på. Tanken var att vi idag skulle iväg på en grej men det blev inte av. Istället fick vi finbesök där jag bjöd på en riktigt god korvstroganoff med persilja, bacon och kokosgrädde, serverad med ris.
Och jag måste bara tipsa om att ha persilja i köttfärsen när man gör egna biffar, köttbullar, spett och liknande. Det har jag nästan alltid och det gör att köttet smakar gudomligt gott. Mixa gärna det om du föredrar ett mer neutral utseende på köttet. Testa vetja!!
Jag har höstlovet till ära valt att vara hemma med N. Just nu tar vi bara dagarna som dom kommer. Vi har haft ''hemmabio'' och tittat på en hel del filmer. Igår kände vi oss lite sugna efter något sött och bakade supergoda hallongrottor tillsammans.
Ny vecka = nya tag som det så fint heter. Jag har haft en fantastisk lugn och mysig helg med min älskade knäppis L. Nu är både höstlovet och N här. Jag hade en massa planer för denna vecka, men det ser inte riktigt ut att bli såsom jag hade tänkt mig, så vi får helt enkelt ta det som det kommer. Annars har ni här både det andra och tredje avsnittet av vår talkshow snacka snacket.
 
I avsnitt nr 3 diskuterade vi om föräldraskapet och konsten att begränsa sig till just en ''förälder" trots att man är mycket mer än det. Tar även upp det faktum att jag lär min dotter att hon och endast hon är den viktigaste personen i hennes liv, på samma sätt som jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag anser att ett barn är en del utav ens liv, den är inte ens liv. Jag lägger inte så mycket värdering i hur andra gör, men tycker ändå att det är intressant att höra andras synpunkter, särskilt av dom som hela vars liv kretsar runt sina ungar. In med er och titta på, lämna gärna lite avtryck också när ni ändå är därinne - vad ni tycker om ämnet och så vidare.