Förra onsdagen bjöd Erwikcommunication till lanseringen av Team Tigerbalsam och produkten NECK & SHOULDERS inne hos  Dbrand & Friends.

Vad är då Team Tigerbalsam undrar ni då. Såhär beskrivs det på deras hemsida: ”Team Tigerbalsam är ett koncept som Bingo Rimér, entusiastisk hobbyidrottare och entreprenör föreslog till Tigerbalsam Sverige under hösten 2016. Bingo och hans teammedlem, Emma Igelström, mångfaldig medaljvinnare inom simning i bland annat VM och EM blev de första representanterna för Team Tigerbalsam när de deltog i Koster Swimrun under oktober 2016. Inspirerade av Emmas och Bingos trevliga rapporter från Koster bestämde vi oss på Tigerbalsam Sverige att ge flera idrottare, såväl hobby- som elitidrottare möjligheten att tävla under #teamtigerbalsam i olika tävlingar, på alla nivåer. Vi har valt att inte begränsa oss till någon speciell idrott, alla olika typer av idrottsprestationer är lika viktiga, det är du som person som definierar dina mål och vart du vill nå. Vi är däremot upptagna av att du brinner för det du har satt upp som mål, så som vi brinner för att ge alla våra ambassadörer samt alla er som har en Tiger inom sig den bästa upplevelsen utan skador. Tillsammans är vi starka, Tigerbalsam kan hjälpa dig när det gör ont i musklerna efter ett tufft träningspass och om vi alla stöder och uppmuntrar varandra genom träningen så får vi en bättre upplevelse.”

Vi fick under eventet bekanta oss med ambassadörerna i Team Tigerbalsam, vilka är bland annat: Jonas Colting, Bingo Rimér, Hanna Johansson, Sebastian Ruthström, Fredrik Erixon och Emma Igelström.
Det bjöds som vanligt på god mat och dryck.
Bland utställarna kunde man hitta Smart in the dark som säljer accessoarer med reflex med hög modefaktor.
 Även Foci som är en sockerfri och koffeinfri energidrink, var på plats – väldig goda och uppiggande.
Goodiebagen – vi fick den produkten som lanserades. Den är nu en av luckorna till min paketkalender.
Förra veckan på torsdag bjöd Erwikcommunication till ett lekfullt och inspirerande event med Better You, som har som filosofi: ” att kosttillskott bör harmonisera med naturens eget sätt att förpacka sätt. Genom detta förhållningssätt till helnäring, behövs inga konstgjorda ingredienser.”
Det bjöds på nyttigt mat och dryck.
 Det här var rätt god och skålet diggade jag verkligen. Påminde om skalet på en kokosnöt.
Sebastian Pisano som är fysiopraktor, sportkinesiolog och tränare bjöd på en miniföreläsning på temat: Naturen vet bäst. Mer om temat kan ni läsa här på en krönika som han skrivit.
 Bland Better You ambassadörer som var på plats kunde man hitta Bobby Oduncu som marknadsförde hans nya kosttillskott vid namn Bobbys superslim.
 Mingelbilden: N var min +1 den kvällen.
Alla fick vi med oss Här har ni goodiebagen som vi fick med oss hem. Kan skriva ett inlägg med mer info om varje produkt.
Alltså jag diggade inredningen inne i butiken Nikolaj d’Étoiles så mycket att den är värd ett eget inlägg. Cred till den stylisten alltså. Det är en rätt enkel inredning om man tänker efter men placeringen samt detaljerna gör det, enkelt och stilrent med en riktigt touch av lyx. Hela butiken går i samma tema, åk förbi dit vetja – den ligger inne på NK på plan 2. Guld och svart är verkligen en lyckad kombo. Nu har jag ju som ni vid det här laget vet, bytt ut mina svarta möbler mot vita. Vill dock ha en guldig soffbord, jag tror att den skulle passa bra till min ljusgråa soffa. Jotex har ett sånt där runt bord i deras senaste marknadsföring, som jag hört ska komma in till våren. Om jag vill ha??? Absolut!! Den ligger dock mer åt mässig hållet än guld men det gör inte så mycket. Jag är helt övertygad om att den skulle passa otroligt bra i mitt vardagsrum, och så en blandning av vita, guldiga och svarta prydnadskuddar.