Hej hej på er… hoppas allt är bra med er däruppe. Härnere är det bra, tydligen lite för varmt för min hy numera. Men annars är det rätt skojigt att vara här, att gå runt och bara se hur allt ser ut. Ibland har jag fett tråkigt, det är dagarna då min halvsyster är i skolan. Vilket är typ varje dag för hon gå även i skolan på lördagar. Men hon har dagarna då hon slutar tidigt. Då jag dessutom suger på afrikansk mat så chillar jag bara medan hemflickan grejar med morsan. Jag har även strosat runt med morsan.
 
Tidigare idag tex så var vi på banken där jag öppnade mig ett bankkonto härifrån. Imon ska vi till stranden och även fira min mor som fyller år. Sen vet jag inte riktigt vad vi kommer hitta på. Ni får hålla utkik på min Youtube kanal. I skrivande stund håller jag på att ladda upp två klipp men det är fett segt.
Efter 17 timmars flygresa anlände jag äntligen till mitt hemland Kongo som jag inte varit på i 10 år. För er som inte vet så finns det två länder som heter Kongo. Den stora som har Kinshasa som huvudstad och den lilla som har Brazzaville som huvudstad och det är även där jag är född. Jag har både bott i Brazzaville och i Pointe-Noire som ungefär motsvarar vad Göteborg är för Sverige. Som jag skrivit tidigare så skulle jag visa er runt genom att filma och även dokumentera lite vad jag har för mig om dagarna, vilket jag har gjort. Så jag har lagt upp några videoklipp på youtube och dom kan ni se genom att trycka här , alt söka på mitt namn där. Haha jag är inte van med det här med att filma sig själv så känner mig lagom stressad och tappar ord, och så värme på det – värme tar kål på mig här… fyfan alltså haha och hur jag ser ut… jag orkar inte.
 
 Igår var jag och hälsade på min mormor som jag inte sett på evigheter, hon var så glad över att få se mig igen. Klippet där jag träffade min mormor ligger även den uppe, följ mig där gärna. 
Det är glädjande att flera ”vanliga ” märken nu väljer att sälja smink med hudtoner för mörkhyade personer. Jag nästan fick en hjärtattack när jag först fick syn på dom mörka foundation från Apoliva på apoteket hahaha. Jag brukar annars köpa min foundation från Mac, för priset för en därifrån får jag istället tre stycken ifrån H&M. Hoppas nu bara dom motsvarar mina förväntningar, hur som så är det för mig (och säkert för många andra) glädjande nyheter.