Här är några utav dom som jag skrivit ut. Fotoramarna hade jag redan hemma så i princip har det inte kostat mig något. Så nu är det bara för er att leka er fram. Asläckert!

Nu lider även denna vecka mot sitt slut. Den har varit rätt skön och lugn, en välbehövlig lugn. Har dessutom varit ledig och är det veckan ut. Jobbade dock igår som varit den enda jobbdagen denna vecka. Det känns som om att jag är ledig jämt nuförtiden, vilket stämmer till en viss del. Samtidigt så jobbar jag ju tok för mycket i perioder så rätt skönt att få vara långledig då och då. Och helst då på mina villkor. Att få välja när och hur länge man ska vara ledig, den känsla alltså. Helt priceless!

Helgen blir lugn även den. N ska på ishockeyskolan som vanligt, sen är hon bjuden på ett kalas. Blir att följa med henne dit men hade inte tänkt stanna. Klarar inte av att stanna nånstans med en massa gapande och högljudda barn i mer än en kvart. Får tex värsta paniken att hänga i en proppfull leksaksaffär när jag inte hittar något vettigt. Till slut tar man bara vad som helst så man kan komma därifrån. Så tack men nej tack. Får tar och njuta av det soliga vädret istället.

Känns lite sådär att vara svarthårig igen, speciellt nu i början när håret saknar volym. Men vänjer väl mig snart. För övrigt måste jag snarast boka en ny tid för både ögonbryn och ansiktstrådning.

13 februari 2017

Back to black

Skönhet & Mode

Mina gråvita flätor hade gjort sitt och är därmed borta. Faktum är att dom satt kvar långt efter bäst före datumet. Men är man sin egen frisör så orkar man inte alltid. Tar ju flera timmar att fixa och träningsvärken man får på armarna ska vi inte ens tala om. Men man sparar pengar och dessutom man ju själv hur man vill ha det. Jag diggade verkligen den färgen och kommer med största sannolikhet att ha den i framtiden. Men kanske inte just med flätor, utan som vanligt.
 I fredags var man tillbaka till svartfärg. Till skillnad från flätorna tog det inte så lång tid att sy in håret. Än så länge är jag nöjd men lär blekas och färgas på sommaren.
 
Man ba: cash me ousside how bow dah!! Haha dom som vet, dom vet.