28 juni 2018

Event med Glam R us

Event

Idag för exakt en vecka sen så följde jag med S på ett event med Glam R us inne hos Let's Face Its lokaler. Förutom att starten började väldigt segt så var det ett nice event. Haha jag till och med släppte lite loss där senare mot kvällen, drack nog alldeles för mycket bål.
På plats fanns där ett par företag, bland annat Depend och jag passade på att än gång få fina fransar.
Det bjöds på kyckling, ris, bål, en massa godsaker, dans och musik.
Med oss hem följde en liten trevlig goodiebag. ^^
 
Annars jobbade jag ett par timmar idag, sedan drog jag på bio och såg Deadpool 2. Efter det mötte jag upp S och åkte hem till hennes familj och grillade. Åt så mycket att jag fortfarande känner mig proppmätt. Den här dagen behövde jag verkligen, alla val vi gör medför konsekvenser på både gott och ont, och jag tror att jag faktiskt kan leva med mitt senaste. Tycker att jag gjort allt vad jag kunnat, och i slutändan måste man distansera sig mot allt det som medvetet vill en illa. Det är man skyldig sig själv.
Denna nya vecka startade med en full fart måndag. Hela lyan väcktes till liv när en annan strax innan kl 7 imorse drog till jobbet. Hade behövt en lång sovmorgon med tanke på att det blev riktigt sent igår. Lyckades dock ändå köpa mig en extra timmes sömn. 
 
Sen var det bara att stiga upp och möta den fartfyllda dagen. Laddade med en ordentlig frukost. Det är rätt underhållande att dela en måltid med småbarn - man undrar ju vart dom får allting ifrån.
Till den sena lunchen/tidiga middagen gjorde jag egna köttfärsbiffar som åts tillsammans med bulgur, brunsås och lite sallad. 
 
Till kvällsmålen åt vi resterna från en köttfärsgratäng jag lagade i förrgår. Just nu ser det smått roligt ut, pojken sitter i sängen och kollar på tv:n där, jag ligger i soffan tittar på netflix i tv:n här och bloggar via mobilen, och så sitter både tjejerna i en stol och glor på datorn. Nu ska jag döda glädjen och ber dom borsta tänderna. Sen ska N får läsa för oss innan dom slutligen får gå och lägga sen.
 
Jag har redan hunnit diska och plocka undan så ska väl bara titta på nån film. Förhoppningsvis när den andra kommer så sover vi mycket tidigare idag än vi gjorde igår (kl 3 på morgonen), då vi nämligen rök ihop här. Jag har dock rensat hemmet med vitsalvia. Haha ungarna måste nog ha tyckt att jag är galen. Skickade iväg dom till lekparken mitt emot fastigheten när det blev för mycket rök härinne. Jag går ju runt i alla rum och typ säger att all negativ energi ska ut, att jag bara välkomnar kärlek, glädje och positiv energi. Jag tror inte på spöken, andar och sånt, men energier tror jag på. Måndagar är numera hemmets reningsdag. Det blev alldeles för mycket tjafs och Gud vet vad så när vi kom hem från Bulgarien så började jag med reningen. Det känns faktiskt lättare att andas och jag känner mig allmänt lugnare i själen. Men ett beslut måste ändå fattas och det fort som fan.
Jag hade inga planer på att fira midsommar och var bara inställd på att klara av min första arbetspass efter solresan. När jag väl kom hem så tänkte jag äh 'why not?', en snabbvisit på willys så var midsommarbordet igång. Dock en annorlunda version, min och tösens tolkning. Vet inte ens varför midsommar firas och N blev nog inte klokare av mina svar. Men en mysig middagsstund var det ju. Hade till och med sill, det är lite konstigt att jag som hatar senap klarar av att svälja två eller tre senapssill, och det är den enda sorten som inte får mig att vilja kräkas. Och föresten ni får en inblick i hur min matplats ser ut numera. Är så inne i guld just nu.
En mediteriansk touch i form av hummus och vips där kom N närmare sitt arabiska påbrå hehe.