Förra onsdagen var jag bjuden på Brigbys pressfrukost på Stockholmsmässan. 
Det bjöds på god frukost ^^
Familjen Brigbys har ingått ett samarbete med barnshow-duon Duran & Mollan. De var på plats och pratade om samarbete och även liveuppträdande ^^
 Även Kitty Jutbring har hon med släppt en kollektion i samarbete med familjen Brigbys. Hon var på plats där hon berättade mer om samarbete och produkterna. 
Just den här nallen tyckte jag var cool och kan tänka mig uppskattas av väldigt många barn. Den har till och med bajs och kiss….
 ….. som går att ta bort. Jag tror N skulle tycka om att ha en sån.
Duran och Mollan dockor, så häftiga! ^^
 Duran och MollanFa liveuppträdar ^^
Alltså alla dessa dockmöbler. Hur fina är dom inte?
Goodiebagen: musikskivan från Duran och Mollan har verkligen gått hem hos N.
Jag fastnade i tel igår natt vilket resulterade att jag sov en aning sen. Lyckades dock kliva upp och ta mig till eventet (kommer skriva ett eget inlägg om det) . Min + 1 fick förhinder i sista sekunden så tog med mig tösen. Men det visade sig att barnen över 3 år inte fick gå in i mässan. Däremot hade Scandic hotellet mitt emot ett rum där man kunde lämna barnen.
Vi tog oss dit och jag lämnade henne där och gick tillbaka till mässa och eventet. Efter eventet gick jag runt en snabb runda innan jag slutligen hämtade henne.
 Men då ville hon knappt åka därifrån och ville att jag skulle lova att ta med henne tillbaka dit hahaha. Hon hade fått måla och hon äääälskar att måla.
Innan vi skulle hem tänkte jag att vi kunde hinna med ett biobesök. Jag råkade även ha en hel del biopoäng så det kostade bara 30 kr för 3D glasögonen.
 Det var dock en timme kvar innan filmen skulle börja så vi drog till Jensens Bofhus.
Och så kom den goda maten. Åh jag och N älskar att äta där. Dessutom äter ungarna gratis på söndagar. Och såklart är jag clubmedlem haha snart stammis ju.
 Och äntligen blev det dags att titta på filmen – vi såg den gode dinosaurien. En väldigt fin film. Herregud jag kommer på mig själv att böla på alla dessa kärleksfulla barnfilmer, så känslig man blivit alltså eller ja kanske mer mänskligt – beror ju på hur man ser det.

Imon ska jag på ett pressevent på Stockholmmässan i Älvsjö – det blir även årets första event för min del. Sist jag var på Stockholmmässan var för 3 år sedan på ett VIP event. 

 Hade den dagen även fått träffa på coola Karin Mannerstål. Hehe knappt så jag känner igen mig.