I'm what he want, I'm what he need
I got him trapped, I'll set him free
Sexually, mentally, physically, emotionally
I'll be like his medicine, he take every dose of me
 
How you doing?!!
Igår runt 2 tiden på eftermiddagen mötte N och jag upp R vid svampen på Stureplan. Det var ett bra tag sen sist vi sågs, så det var dags att hänga lite och uppdatera varandra. Tillsammans promenerade vi till humlegården där vi skulle ställa till med picknick.
Först fick vi en lite rundtur av parken, sen fick N leka en stund.
Och så blev det dags för den efterlängtade picknicken. Den ljuvliga picknicken pasta och kasslersallad hade R gjort iordning.
Här har ni oss alla tre hehe ^^
Öppnade upp tösens flätor strax innan vi lämnade hemmet, fina definierade lockar fick hon på köpet.
Efter picknicken drog N och jag till vårt ställe för lite sen middag. 
Därefter åkte vi hem hos S där både mitt hår och ansikte fick en makeover. Damn she still got it den där Juicysugar. Det roligaste var ändå L's reaktion när han kom och plockade upp oss, han liksom frös till när han fick syn på mig haha, ovärderlig.
Jag började rena hemmet med vit salvia strax efter att vi reste hem från Bulgarien i mitten av juni. Det var en måndag, så har kört på måndagar juli ut. Ibland har det gjorts på en annan dag, men det viktigaste har varit att göra det en gång i veckan. Nu framöver ska det bli en gång varje månad året ut, för att senare endast rena och balansera hemmet i början utav varje årstid. Och eventuellt efter gräl och när andra människor varit här. Vill ogärna ha andras negativa energier i mitt hem. Vetefan om det bara är tankekraften men det känns så förvånansvärt bra efter varje rening. Nu när augusti gjorde entré så välkomnade jag månaden med en ordentligt rening. Blir ju även lättare att andas och jag bara rent allmänt får såna lyckorus känslor när jag kliver in i lägenheten.