Efter lite strul med leveransen på grund av snökaoset som varit så fick jag äntligen hem min säng. Egentligen ville jag ha den i samma färg som min soffa, ljusgrå. Men vart ju rea på denna och sänggaveln ingick så det kunde man ju inte tacka nej till. Dessutom är varenda möbel jag äger numera vitt. Så bara bra med lite mörk, för att bryta upp allt det ljusa och skapa lite kontrast. 
Diggar mina nya kuddfodral från jotex (överkasten kommer även den därifrån), fina höstfärger. 
Så här ser det ut mitt emot sängen. Det enda som saknas nu är en passande mattan i mitten samt en sängpall, gärna en sån som man kan öppna. Så har man bra förvaring för sängkläderna. Frågan är i vilken färg man ska ha det. I och med att jag även har en kritvit sängkappa så är sänggaveln det enda som syns utav sängen. Så blir nog vitt men kanske lite mer åt det beiga hållet.
 Jag köpte samma soffbord som jag har i vardagsrummet men i mindre storlek. Det visade sig vara för låg till förhållande till sängen. Så blir att skaffa nytt. Fett surt. Men men… 
På sängbordet har jag dessa två viktiga dikter som jag försöker leva efter, i synnerhet det som står på budskapstavlan. Det är sådär jag älskar numera, utan förbehåll och bortom allt. En obotlig romantiker av rang, man får ju knappast ränta utav att spara på kärlek haha.
 Ett signerat ex av min allraste favorit dikt skriven av min fina vän Stefan Gunnarsson, den dikten är en påminnelse av vart jag varit och där jag definitivt inte vill återgå. Det har lärt mig att säga nej till andra för att kunna säga ja till min själv. Jag behöver inte ständigt vara där för andra, utan min egen lycka är minst lika viktigt. Det tog sin lilla tid men till slut så.

18 november 2016

Julminglet förra veckan

Event

Läser slutet på mitt förra inlägg och inser att jag tagit meningen ” vi hörs troligtvis imon” till en hel ny nivå. Imon blev en hel vecka, ännu längre till och med. Men nu är jag här. 
Förra veckan i tisdags bjöd Erwik Communication på uppdrag av Cleareyes Sweden och Cetaphil, på en liten julfest på d.brands & friends inne på NK passagen. 
 Här har man en paneldebatt med inbjudna experter som ger tips och trix, om hur man håller sig snygg, återfuktad och fokuserad under den mörkaste tiden på året.
Det bjöds på förfriskningar…..
 
…. och käk från sushishop.
 
Goodiebagen och dess innehåll. Jag har inte hunnit testa produkterna men min kompis som följde med på eventet, har testat ansiktskrämen och tycker om den.
 Gillade inte mingelbilden på mig. Haha fett ful men kameran ljuger ju inte sägs det hahahha. Men där ser ni mig, tror att jag antingen la undan eller tog upp mobilen i väskan.

I fredags anordnade Erwik Communication på uppdrag av Dröse & Norberg en galapremiär av ‘The musik of motown’ på dieselverkstaden, med bland annat Afro -dite (Blossom Tainton, Gladys Del Pilar, Jessica Folcker) speciell gästen Boris René och en stor ensemble som bestod av bland annat Simon Lingmerth, Maria Franzén, Caroline Johansson Kuhmunen, Bill Sundberg, Anja Björck, Mattias Olofsson.

Det här var fett awesome, en riktig feel good känsla får man under hela showen. Och publiken var helt fantastiskt, inte så där stel som det lätt kan bli. Om ni har möjlighet till det så tycker jag att ni verkligen borde unna er det här, passa så bra nu i höstmörkret. De hade nypremiär nu i lördags på Conventum i Örebro, de ska på Sverige turné under 2017 så bor man nån annanstans i landet så har man även chansen att få se showen. Mer info och biljett priser hittar ni här.

 Mingelbild på mig och Alexander Erwik. 
Det bjöds på goda chips, bubbel och läsk. Blev cola för mig som inte dricker. ^^
Jag har inte så mycket koll på denna sorts av musik men många låtar hade man ju hört förut. Särskilt från filmen dreamgirls som jag har här hemma.
 Boris René, vilken röst den mannen har.. wow!!
Synd för taskiga bilder, det gör dom inte rättvisa. Borde vara kriminellt att ha en så bra kamera och inte kunna använda skiten. Får nog börja släppa på systemkamera för även om jag suger på att fota så blir dom alltid lite bättre med systemkamera – bättre ljus i alla fall. Aja vi hörs troligtvis imon, nu måste jag hinna sätta på mig ett ansikte och dra på julminglet som även den arrangeras av Erwik Communication. Ha en fortsatt trevlig tisdag! ^^