Förra onsdag var jag och fikade med en vän där vi hade lite killsnack. Alltså det verkar som om alla i min omgivning går igenom nån slags kris i sina relationer. Och jag blir helt ärligt mörkrädd över allt som jag ser och får höra, saker som man bara ser på Jerry Springer show och undrar om allt inte är hittepå –  men så händer det någon man känner. Vissa killar verkar inte veta hur deras vidriga beteende skadar usch. För min del så verkar det som om jag låst mitt hjärta nånstans, orkar liksom inte ens bryr mig längre. Blir det något så blir det, annars får det vara. Verkar ändå inte ha några känslor kvar – visst känns det kul och så när man träffar någon men mer än så verkar jag inte kunna känna. Rätt skön ibland men samtidigt är det en aning skrämmande att ha blivit så här likgiltigt. Får väl se hur det här utvecklar sig, jag orkar i alla fall inte ens anstränga mig ett skit.
I torsdags åkte man iväg och bastade – fett skönt. Älskar att ligga där och nästan somnar, tycker då den andra blir en aning jobbig om denna babblar lite för mycket haha. Blev asbra omhändertagen med god mat och allt. Fick till och med en överfull matlåda med mig hem så lagade ingen mat i fredags. Något roligt som hände den fredagen är att N tappade en tand och i måndags tappade hon en till. Hahaha hon ser fett rolig ut varje gång hon pratar eller ännu värre när hon ler lol.

15 april 2016

Dagen till ära

Mat & Bak

Jag ogillar att skriva om/dela med mig utav sånt här i det här stadiet, särskilt när jag av olika anledningar ligger jävligt lågt just nu… haha har såna perioder där jag känner mig så mätt av allting och orkar med ingenting. Vad jag förstått så är det något som är ganska typisk för vädurar. Det liksom blir för mycket utav allting och då vill man vara för sig själv och andas ut. Men aja.. hursom så har jag haft det fantastisk. Efter jobbet igår åkte jag till Stockholm där jag sov över.. 
Vi lagade mat tillsammans. En av mina favoritmaträtt – köttfärsfyllda baguetter. Det åt vi med avokadosallad, synd att det inte fanns tillräckligt med mogna avokado i den affären.. den salladen är godare med mogna och smakrika avokado. Måste bara få dela med mig utav denna recept. 
Och så blev man hela 25 år idag och därmed klarat av en fjärdedel utav livet. Jag firar ju som bekant inte mina födelsedagar vilket jag sa. Men fick dock vakna upp till en smarrig frukost imorse som åtnjöts med om jag får säga det själv världens trevligaste sällskap. ^^
En present fick man också. Jag har ju som bekant lite svår med det här med att visa känslor, i synnerhet såhär i början men blev faktiskt väldigt rörd. Så omtänksamt och fint gjort. Tack!
 
När jag anlände till Södertälje centrum var kl lite över 11 så hoppade över att gå och volontära, gick istället och tog min hittills tredje dos av ljusbehandling. Efter det kom jag hem, umgicks en stund med N och vi beställde hem pizza och så har jag varit i tel och babblat ett tag. Presenten som jag gett mig själv är ett körkortspaket, kände att det är dags och planerar att börja köra upp i slutet av maj. Nu ska jag se några serier sen däcka gott. Ja det var min 25 årsdag det. Trevlig helg på er! ^^
 De hade det helt kul. Haha det är jätteroligt att lyssna på deras konversationer – helt priceless.
Bild från idag när vi var på väg till busshållsplatsen för att lämna hem M. Hon hade fått sova över tills imon om det inte vore för att jag jobbar hela dan imon.