Från ingentans inne på biografen Skandia igår kväll så började jag frysa häcken av mig. Jag bokstavligen hade på mig både jackan, halsduken och vantarna under hela tiden förhandsvisningen pågick. Usch det var hemskt. Efter filmen åt vi en bit mat, sen var det raka vägen hem. Väl hemma var det bara att skruva upp elementen och krypa ner under täcket. Fötterna på bilden tillhör L som låg bredvid och höll på smeka och gosa med mig framför nyheterna. Idag fryser jag fortfarande men känner mig mycket bättre, dock kanske inte tillräckligt för att dra på kvällens äventyr. Vi har nämligen en dubbeldejt med en kompis och hennes man där vi ska ut och partaja.

22 februari 2018

Frukt i salladen

Mat & Bak

Att tillägga frukt i salladen är så himla fräscht. Denna här gjorde jag förra veckan på mitt extra jobb och känner ett sån starkt sug efter den. Det är inte riktigt säsong för frukter men det är så himla härligt och smarrigt att blanda olika frukter i en vanlig grönsallad. Tycker man om ost kan man garnera med riven parmesan annars med lite flingsalt såsom jag gjort här.
 
Nu tänkte jag göra mig iordning, dra på salong och tråda ansiktet, fika med en kompis, sen möta upp L och dra på förhandsvisningen av filmen 'Den of Thieves' som är över 2 timmar lång, så hoppas den är sevärd.
Vad vore en solresa utan en läsvärd bok att bläddra i då och då? Allt som besitter en förmåga att berika mig på ett mentalt plan är av intresse hos mig. Så jag älskar böcker, välskrivna, läsvärda och intressanta sådana. Detta är ett intresse jag delar med tösen min, så pass att hon fick en egen mysig läshörna. Jag har nu inför resan gått igenom dom böckerna som ligger framme och valt ett par som ska få hänga med.
När vi ändå är inne i ämnet kan jag avslöja att jag har ett samarbete på g med nicotext. Jättekul tycker jag! ^^