I veckan har N sportlov, hade tänkt att vi åtminstone skulle bocka av ett besök på museet, men kylan som slagit mot landet ger mig oviljan att ge mig ut på äventyr. Hon har istället fått bli min personliga bloggassistent, något hon tycker är så himla skojigt. Jag skulle kunna tänka mig att ta med henne på mina framtida inredningsuppdrag. Hon är så hjälpsam, snabblärd och kreativ. Precis som jag. Skulle jag trots allt bestämma mig för att bli en tvåbarnsmorsa så skulle jag styra det så att ungen blir en skytt. Väduren jag, lejonet N och så en skytt för att fullborda vårt lilla eldgäng, hehehe.
Som den livsnjutare jag är, gav jag kylan fingret och genomförde den planerade utgången i fredags.
 
Vi hamnade på Patricia. Först hade dom en rocktävling, vilket inte riktigt är min genre av musik, men förvånansvärt nog tyckte jag det var helt okej. Efter tävlingen, var det vanlig nattklubb och en yngre publik anlände. Lyckades dra med mig hela sällskapet på dansgolvet där vi gav järnet. Till och med L som är jäkla stel (haha ingen rytm i kroppen där inte) släppte loss. Vi hade det jättekul, synd bara att vi tvingades lämna stället lite tidigare då jag skulle jobba.
 
Efter jobbet igår, tog jag en sväng till gymmet och tränade både armarna och benen. Idag har jag en träningsvärk som heter duga, kan knappt lyfta mina armar ens. Är i skrivandets stund på väg för att förlänga mina fransar och hade tänkt gymma efteråt, men det lutar åt att bli en vilodag. Imorgon däremot, jäklar vad jag ska ge järnet. Heja mig! ^^ 
Igår lyckades jag sätta ihop en riktig god och enkel maträtt. Ris med morötter och vitkål som stektes med olivolja med chilismak, och så pulled pork på det. Det var en riktigt god och het maträtt. Jag lär komma att laga mer sånt här ris - så gott!