Vi är hemma idag och har hunnit njuta utav en rätt försenad frukost tösen och jag. Tror faktiskt inte att vi kommer göra något speciellt idag. Hon ville till fjärilshuset igen men mamman här orkar inte riktigt, sa att vi kan åka dit nästa vecka istället. 
N vid frukosten imorse bjöd på en hel del skratt att jag undrar vart hon får allting ifrån.
 
Jag får se om jag lyckas få henne att ta av sig klänningen. När hon blir extra förtjust i ett plagg då är det bara den som gäller, typ den första hon letar efter när hon kliver in i lägenheten efter dagis. Och Gud förbjuder om jag råkat flytta plagget och inte kommer ihåg vart jag lagt det…
Känslan när man är så nöjd med dagen, hunnit med alla dagens måsten och bara kan lägga sig i soffan och invänta sömnen. Alltså det händer så mycket, både intressanta, roliga och mindre roliga saker. Önskar jag kunde dela med mig av allting men just nu är det så mycket att jag knappt hänger med själv haha. Framtiden verkar rätt ljus och det är något jag verkligen ser sååå fram emot.

26 maj 2015

The day

Mat & Bak

Sent på kvällen igår från ingenstans fick jag ett stark sug efter laxburgare. Önskade då att willys vore öppet 24/7 haha. Idag efter att i princip sovit bort halva dagen, hämtade jag tösen på dagis och tillsammans gick vi till willys och handlade hem lite mat. 
  Till middag idag fick det bli laxburgare och så bladspenat och lite rivna morötter.
Köpte en laxsås med citron smak från Felix – alltså snacka om munorgasm.. sååå god var den!
Innan det blev läggdags för lilla tösen, dukade jag fram lite gottigheter  framför Tv:n, där jag tvingades se att se den där pingvin från Madagaskar filmen för hundrade gången. 
 N för ett par timmar sedan när vi hade våran lilla mysstund. Nu sover hon och jag ska bara ligga kvar här I guess. Är feeeett seg men kikar in hos er när jag har/får kraft till det.