Alltså jag är så galet käär i min nya frisyr och hårfärg. Kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är. Hade jag kunnat så hade jag klonat mig själv och gett mig en ordentligt omgång, haha seriöst.

9 september 2016

Debut som fotomodell

Äventyr

Att döma utav statistiken så verkar ni ha saknat mig. Och ärligt talat så orkar jag inte ens kommentera min frånvaro längre. Ni får helt enkelt finna er i att det ser ut såsom det gör just nu. Är dock glad att ni trots allt fortsätter att kika in. Det lär bli bättre så småningom. Annars så går det ingen nöd på oss, vi lever fortfarande och det får man ju vara glad och tacksam över. Jag har varit hemma sedan i måndags och ska jobba dom där långa helgpasser. Rätt skönt att vara hemma måndag – fredag och sen jobba 7-22 på helgerna, gjort så två veckor i månaden nu på sistone.
 I onsdags hade N som sagt en plåtning. Hon och några till ska vara ansiktet utåt på en promotion av ett produktionsbolag. Plattade hennes hår dagen innan då hon önskade det. 
N får sitt hår fixat, haha mammas lilla älskling.
 Först plåtades hon med rakt hår med volym i och sedan i denna enkla men coola frisyr.
Alltså visserligen kan hon vara lite blyg ibland men hon har en förmåga att gå in i ett rum och bara äga skiten… jag bara diggar den sida av henne. Den kan skrämma mig också för hon är jävligt bestämt och liksom direkt bestämmer i en grupp och dom andra bara hänger på och gör som hon säger. Men hon var väldigt duktigt och skötte det bra, gillar att hon kan samspela så bra med andra, det är där hon tar nytta utav hennes ledar och bestämda sida. That’s my girl!