31 januari 2018

Drygt en månad kvar

Resor

Nu är det bara drygt en månad kvar innan vi reser till vår efterlängtade resa. Häromdagen talade jag om för N att jag snart reser till Mallorca och svaret jag fick var minnsann intressant.
 
Hon: ska jag också följa med?
Jag: nej, åker med L.
Hon: okej, men du får lova mig en sak.
Jag: jaha... vadå för något?
Hon: att du ska ta med kameran och fota allt, jag vill se bilder på allting ni hittar på.
Jag: självklart! Vi har en deal!
Hon: så bra! 
 
Jag säger då det, det är inget snack om att den ungen är min. Hade tänkt att hon och jag ska ta vår årliga resa nån gång kring höstlovet. Siktar på Cypern men vi får se vart vi hamnar, beroende på vad vi gör på sommaren.
Men en vecka till värmen för oss både blir det i alla fall.
Det bästa med denna resa blir att utsikten följer med oss överallt, då hotellet ligger precis vid stranden. Det blir en välbehövlig paus från vardagen. Ser fram emot att bara ligga där och göra absolut ingenting.
Här har ni både gårdagens och dagens middag - kycklingklubba med bulgur, champinjonsås och sallad. Jobbade kl 10 -19 igår och var hemma nån gång runt kl 21, satte då direkt igång med matlagningen då L var på väg. Alldeles strax är han här igen, och jag kom för lite över en timme sen, men orkar inte riktigt stå i köket, så det blir rester från igår. Vill han äta annat får han ta och laga det själv.