Tanken var att N och jag skulle vara hemma hela veckan. Men så ville hon umgås med sina kusiner så hon drog dit. I tisdags ringde hon och talade om när hon ska komma, så igår kom hon hem och orkade/ville inte hitta på något tillsammans. Men vi grejade lite i hennes sovrum som håller på att ommöbleras. Idag lyckades jag dock ta med oss till ett litet äventyr in i stan.
 Vi påbörjade dagen med lite frukost, där fröken fick äran att duka.
Sen var det raka vägen in till stan. Alltså människan gör hål på sina långärmadetröjor för att sedan kunna sticka in tummarna. Vet liksom inte om jag ska skratta eller slå mig för pannan, så ingen kommentar säger jag. 
Och så anlände vi äntligen till vår tänkta destination - postmuseum. Jag tycker ju sånt där är så himla intressant så vart som en liten unge därinne haha. N var inte så intresserad, men barnverkstaden lyckades fånga hennes intresse. Så vi fick både något utbyte utav besöket. Efter att ha varit där, strosade vi lite runt i gamla stan och promenerade därifrån tillbaka in till centralen. 
Vi käkade vår "lunch" inne på donken.
 
Därefter åkte vi hem, med ett stopp på Lidl där jag ville titta på en lampa. Den var dock slutsålt - fett synd för ville verkligen ha den. Men, men man kan ju inte få allting... N fick dock ett par saker därifrån. På vägen hem köpte vi varsin trisslott som vi skrapade när vi väl kom hem. Vi har fått en vinst på en, × 1 på extra chansen. Inte så där stor vinst, men alltid något och dessutom var det på tiden. Vi har nu ätit, och sitter bänkade framför en film. Stundvis smyger jag till tvättstugan då jag även håller på att tvätta. Så alldeles strax ska vi både avrunda denna härliga torsdag. Förhoppningsvis har ni också haft det fantastiskt bra.
Mot slutet av förra veckan, i fredags så tog restaurangen ART i Stockholm säsongsuppehåll och firade det med en legendarisk kväll tillsammans med Erwik Communication. Det bjöds på en riktigt festlig kväll med underbART mingelmat, musik, dans, en massa uppfriskande drycker och så öppen bar på det. Själv fick jag nöja mig med en god kall alkoholfri cider
Mingelbilden från kvällen. 
Jag verkligen diggade konsten inne i restaurangen och tänkte åka förbi nån gång och bekanta mig mer med deras mat.
Jag som var rätt taggad att jobba i helgen, tvingades sjukskriva mig. Så varit rätt seg och har fått rå om mig själv lite extra idag. Gjorde en riktigt olaglig god falukorvsgryta mitt i natten igår så den avnjöt jag idag med en het ingefära och gurkmejaris, och andra gottigheter. Och jäklar vad det satt alltså. Alltså känslan av att vara ensam hemma, sitta där i enbart morgonrock och njuta av en så god måltid med feng shui musik i bakgrunden - den känsla, det är balsam för min andlig törstande själ. Egentid när den är som bäst.