Förra onsdagen hade N och jag en mor och dotter dag. Efter att hon hade kommit hem från skolan, åt vi en liten bit mat. Sen inväntade vi min bror som gjorde snabbvisit, därefter åkte N och jag till Stockholm. Första stoppet blev H&M där hon valde hennes utklädning till maskeradfesten som dom hade i skolan i fredags. Efteråt blev det biodags som SF bjöd sina guldmedlemmar på, som den flitiga biobesökare som jag är, är jag ju givetvis guldmedlem hehe. Numera är det ju L som brukar hänga med på dessa förhandsvisningar men dom två senaste som varit familjefilmer har jag föredragit att ta med N så vi får umgås på tu man hand. Efter filmen avslutade vi vår kväll på Jensen’s Bofhus som ju är vårt ställe.
 

Om filmen: ” En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem.”

Filmen är en remake från en dansk film med samma titel. Den bjöd på en massa skratt men började undra om det var så smart att den är barntillåten, då den enligt mig hade en hel del olämpligt språkbruk. Upplevde även skådespelarna smått stela på en del scener, ska jag vara helt ärligt är det ingen film jag hade velat betala för, för att få se på bio och därmed så rekommenderar jag den inte alls. Däremot är det en film som passar en trist och regnig höstdag som ju den onsdagen var. Filmen kommer ut på bio den 10 november, den är 1 tim och 33 min, är barntillåten och är på svenska.

Ännu en vecka har tagit sig sin början och jag är ledig veckan ut. Jag hoppas den blir lika bra som förra veckan även om det inte känns så troligt just nu. Jag hade en fin vecka med en fantastisk helg som avslut, som dock fick en helt ny vändning i morse. Så veckan började inte riktigt bra kan man säga. Jag är hemma själv och ledig som sagt så ska bara chilla och plugga.

N är borta sedan i fredags och lär fortsätta vara det fram till på fredag. Lite synd då jag hade tänkt ta med henne till gröna lunds halloween med en bekant till mig samt hennes barn. Men men… hon har det säkert roligare där. Är även bjuden på en halloween fest på lördag men oklart om jag ska dit, vi får se hur allting känns fram till dess.

Dagens middag bestod av rester från gårdagen. Bjöd då på en kycklinggryta med gurkmeja, ingefära och kokosgrädde – det satt riktigt fint. Och fan vad vi tryckte i oss L och jag haha. 
Får se vad jag kommer laga för mat nu när man är helt själv. Även om man inte alltid har motivationen att fixa värsta middagen till sig själv så ska jag nog kunna unna mig ett och annat gott. Blir säkert  mest frukt och grönsallader.
I tisdags blev det 1 år sedan jag träffade L för första gången. Nu när både är barnfria, så lagade jag en liten god middag till oss tidigare idag. Min älskade underbaraste och mänskliga huvudvärk till bästis, även om han verkligen kan konsten att gå mig på nerverna så är jag glad och tacksam över att ha honom i mitt liv.
 
Det här är verkligen vardagslyx när den är som bäst. Alltså jag är tamigfan bäst ibland för det mesta. Damn vad jag kan!! ^^