Titta vad jag hittade – en bild på mig och min partner in crime Juicy på Finest Awards förra onsdag. Hittade bara en bild, bättre än ingen bild alls ju. tycker vi. Haha jag är  en sån där som döper alla, döpte henne till Juicy.. bara titta på henne, hela hon är JUICY. Med tiden kanske ni kommer hänga med i min humor och (mitt brutal ärliga) sätt att uttrycka mig – jag har en väldig rå och kontroversiell humor. Livet är alldeles för kort för att  ta allting bokstavligt.
Juicy och Vanosugar förra året. Personligen föredrar jag den här bilden.
Efter jobbet idag (som förövrigt var en skitregnig arbetspass) tog jag fram lite gottigheter till tösen och mig. Tappade även en varm och skön bad, hade i hårinpackning med majonnäs, honung samt eterisk rosmarinolja. Det var en bra avrundning av veckan och satt så fint. Har så mycket att ta itu med nästa vecka, så behövde verkligen koppla av och bara få vara. Bara tanken på hur det ser ut på min kalender nästa vecka, ger mig lust att dra över mig täcket och gå i ide.
Vanligtvis så brukar jag endast äta hushållsost men ville testa något nytt. Köpte den där runda vita osten, vad den nu heter… först smakade det knappt något, sen blev den saltig och rent utsagt äcklig, haha aldrig mer – gör nog bäst i att hålla mig till mina hushållsost.
Avokado tillsammans med ost är en farlig kombination. Särskilt dom senaste avokado jag köpte, brukar inte tycka att frukter i Sverige smakar så mycket – men dessa här smakade så ovanligt gott. Nu ska jag hinna med några avsnitt av uppdrag granskning innan läggdags. Natti natt!