Hello you! Jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig påsk. I år blir det inget firande för min del. Dock fick N lite påskpresenter häromkvällen när hon kom hem. Den klassiska påskäggen med godis samt en kalender och en dagbok med tillhörande lås och nyckel, som hon önskade sig. Syrianer firar sin påsk nästa helg så troligtvis ska hon dit och fira där.
 
Bilderna ovanför togs av L igår. Som ni kan se är jag återigen långhårig, blev så trött på förra håret, och fixade mig ett nytt värt namnet. Dock blev det lite ojämn, men det är lätt att återgärda, ska faktiskt ta och fixa det nu innan läggdags. Vardagslyx är typ mitt mellannamn - jag bara älskar att lyxa till det på alla sätt och vis. Helst då med så enkla medel som möjligt. Att skämma bort mig själv och min omgivning är min melodi. Att tex inte behöva stämma av med någon för att få håret fixat, då jag besitter kunskapen att göra det själv - det är en lyx för mig. 
 
Jag har även i veckan varit iväg och gjort en ny fransförlängning då jag blev så nöjd sist. Det är vad jag kallar vardagslyx - att få vakna upp med perfekta fransar varje morgon. En annan sak jag räknar som vardagslyx är en riktig god maträtt som hade kunnat serveras i en restaurang. L gjorde en sån till oss igår - ugnslagade färsbiffar och klyftpotatis med rosmarin, och så pepparsås och lite sallad på det. Imorse fick jag som vanligt frukost i sängen. Kort därefter fick jag en bukett rosor och min favoritchoklad utan anledning. När jag tänker efter så får jag faktiskt blommor rätt ofta. Det är väldigt roligt att ha fått träffa någon som pratar samma kärleksspråk som en själv. Nästa lyx att unna mig är ansiktstrådning och helkroppsvaxning, som jag måste hinna med nästa vecka innan vi reser.
Just nu är jag inne i en väldigt intensiv jobbperiod. Och brukar då inte riktigt hinna med allt det jag hade velat göra, särskilt på matfronten. Men då och då lagas det riktigt goda maträtter som inte kräver så mycket tid. Denna är förra veckans godaste, lax is the shit - typ den enda fisken jag verkligen njuter av att äta. 
När jag tidigare skrev att jag hoppades kunna hinna med en weekendresa innan N och jag drar på charter nån gång på hösten, så hade jag tänkt att jag skulle överraska min syster som pluggar i Ukraina. Något jag fortfarande lär komma att göra. Min resfeber verkar dock ha smittat av sig till L som nu gett mig en weekendresa i födelsedagspresent. Vi reser om mindre än tre veckor och det bär av till den polska pärlan Gdansk och badorten sopot som ligger i Gdańskbukten. Vi reser veckan som jag fyller år men hinner komma tillbaka ett par dagar innan jag fyller. Firar ju sällan mina födelsedagar så dagen i ära lär vi väl bara ta det lugnt. 
Vi kommer att bo i detta lyxiga fyrstjärninga hotell som ligger vid stranden. Och ha antingen en terass eller balkong, som förhoppningsvis har utsikt över stranden, det var lite oklart.
Något jag diggade med hotellet är takpoolen som vi knappt lär komma att nyttja, då det är en säsongsöppen pool. Men dom har inomhuspooler, ångbad, bastu m.m så det gör nog inte så mycket ändå. 
 
Annars så är jag hemma idag och har mer eller mindre precis klivit ur sängen. Dricker nu min ingefära te (varmt vatten med massor av riven ingefära och vitlök, samt en matsked av msm) och så hörs avslappnande Feng Shui musik i bakgrunden. Hade även tänkt hinna med åtminstone en halvtimmes meditation (och kanske lite yoga) innan N kommer hem.