Hittade mig själv i en lokaltidning här för ett tag sedan. Tror tidningen kom den 12 september (om jag minns rätt) och en vecka innan var det jag intervjurades i bredäng centrum. Jag som tyckte att jag hade babblat en hel del men allt kan ju såklart inte få plats – hade tagit en hel sida ju haha. Egentligen är det en komplex fråga. Tanken att ta in en massa är ju god men sen då? Som det ser ut nu är dom allra flesta män, som givetvis har en familj som dom längtar efter och vill återförenas med. Men vart ska dom alla bo, med denna bostadsbrist som råder så gott som i hela landet? Ibland så undrar jag verkligen hur politikerna i det här landet tänker, om dom ens tänker. Med den nuvarande ansvarslösa och inkompetenta regering samt deras skämt till budget, så är det tyvärr hårda tider som väntar oss alla. Det blir spännande och minst sagt intressant att se hur dom kommer fixa det här. Ja förutom att straffa alla som jobbar då. Med den politik som S bedriver just nu så lönar det sig inte alls att jobba.
 
Som någon sa: ”Problemet med socialism är att dom till slut får slut på andra människors pengar”. M verkar ju heller inte ett dugg bättre i dagsläget. Att dom ens har magen att klaga över skitbudgeten som dom ändå med hjälp av DÖ kommer rösta igenom. Snacka om hyckleri. Och när jag tänker och ser hur alla dessa äldre människor jag träffar på helgerna har det så blir jag förbannad. Det gör mig skit ont i hjärtat att se hur illa människor som byggt upp det här landet behandlas. Aja den som lever får se hur det blir.
Trots att det gått flera månader sedan jag blev ägare till en asbra tryckkokare, så har jag knappt använd den… jaa tills igår. Och nu kommer jag nog börja missbruka den. I synnerhet till grytor och när jag bjuder hem på middag. Den är inte bara enkel att använda, maten tillagas snabbt med en näst intill perfekt resultat. Även den som suger på matlagning kan bli en mästerkock.
Till lunchen igår tillagade jag en väldig enkel men lyxig och jävligt god rätt, med bland annat ytterfile, ostronsås, rödlök, enbär, honung, peppar samt lite vatten. Åt det med jasminris.
 ”Efterrätten” till lunch blev en månkaka. Första gången jag testade och blev inte så förtjust i den.
Till middag lagade jag fläskkarre med ben, basilika och marinerad som blandades med lite vatten. Lätt den va i tryckkokaren i ca 20 min. Serverade det med rödvinsås och kokta potatisar. Alltså har aldrig tidigare varit kapabel till att få köttet så mört och väl tillagat som igår. Helt otroligt!
Vilken härlig start på veckan. Vägrade stressa idag och har inte alls gjort ett skit. Eller ja något gör man ju alltid men har mest bara tagit det lugnt. Tog mig dock tiden att laga en riktig god middag till mig och tösen. Åt så mycket att jag hamnade i matkoma (som vanligt alltså haha).