Det bästa med att inte alls ha jobbat på en vardag dom senaste tre veckorna är att jag umgås mer med N och fått mer tid till företaget och annat jag tycker är skojigt. Och även att jag fått sova mycket trots att jag vaknar ännu tröttare – blir snart tokigt på det, men jag slipper i alla fall stiga upp vid 5 tiden. N har många böcker då jag förut var prenumerant på goboken, så vi läser en ny bok nästan varje natt. För bara ett par timmar sedan läste vi boken på bilden som finns med i senaste LOPPIblogbagen som jag hämtade ut förra veckan – recensionen på bagen kommer upp i veckan. Nu tänkte jag ta och svara på mail då jag ligger efter. Hoppas ni haft en fin måndag!
Hittade mig själv i en lokaltidning här för ett tag sedan. Tror tidningen kom den 12 september (om jag minns rätt) och en vecka innan var det jag intervjurades i bredäng centrum. Jag som tyckte att jag hade babblat en hel del men allt kan ju såklart inte få plats – hade tagit en hel sida ju haha. Egentligen är det en komplex fråga. Tanken att ta in en massa är ju god men sen då? Som det ser ut nu är dom allra flesta män, som givetvis har en familj som dom längtar efter och vill återförenas med. Men vart ska dom alla bo, med denna bostadsbrist som råder så gott som i hela landet? Ibland så undrar jag verkligen hur politikerna i det här landet tänker, om dom ens tänker. Med den nuvarande ansvarslösa och inkompetenta regering samt deras skämt till budget, så är det tyvärr hårda tider som väntar oss alla. Det blir spännande och minst sagt intressant att se hur dom kommer fixa det här. Ja förutom att straffa alla som jobbar då. Med den politik som S bedriver just nu så lönar det sig inte alls att jobba.
 
Som någon sa: ”Problemet med socialism är att dom till slut får slut på andra människors pengar”. M verkar ju heller inte ett dugg bättre i dagsläget. Att dom ens har magen att klaga över skitbudgeten som dom ändå med hjälp av DÖ kommer rösta igenom. Snacka om hyckleri. Och när jag tänker och ser hur alla dessa äldre människor jag träffar på helgerna har det så blir jag förbannad. Det gör mig skit ont i hjärtat att se hur illa människor som byggt upp det här landet behandlas. Aja den som lever får se hur det blir.
Då och då bjuder H&M sina clubmedlemmar till ett clubevent. Idag var det dags igen mellan 7:30 till 9:30. Jag valde att gå på vår egna H&M här i södertälje.
Förutom rabatten på 20% på allt i butiken, bjöds det även på frukost.
 Jag passade på fynda lite till både mig själv samt tösen. Väl i kassan frågades det ifall jag ville vara med och tävla om en goodiebag. Svarade ja lite tveksamt och fick då köpa en mascara för 50 kr samt skriva upp namn och telnr för att vara med och tävla, vilket jag gjorde. Tog sedan deras tidning med höst/vinter trender, betalade samt tackade för mig och drog hem.
Efter några timmar ringer någon ifrån H&M och talar om att jag vunnit. Blev så himla glad och kunde knappt tro att jag hade vunnit. Då jag bor typ 10 minuters promenad från centrum, gick jag dit på en gång och hämtade min vinst. Hehe jaa ibland så har jag också lite tur.