Ångesten jag hade i helgen var inte att leka med. Jag verkar verkligen ha en tendens att sätta in mig i såna där dramatiska situationer… fy fan alltså. Skönt att känslan släppt nu i alla fall, ännu skönare att jag snart reser. Köpte en jättestor resväska i förrgår och börjat packa lite smått.

Frågan: vad menar du med att hon var sexskadad? Denna fråga fick jag under mitt ”sexnovell”  inlägg och väljer att besvara den i ett helt eget inlägg för det resulterade i ett långt svar.

Svar: Jadu det jag menade att hon ( = jag ) var sexskadad är att jag har en viss hatkärlek relation till sex. Ser man på senaste avsnittet (den fjärde) av serien ‘bron’ där kollegorna hamnar i säng och den kvinnliga ba: att hon varken ville bli rörd eller pussad utan bara ville ha sex. Ja exakt så där är/funkar jag. Jag mår fruktansvärt dåligt efteråt ifall jag har sex med någon jag inte Älskar. Förut så straffade jag mig själv genom att stå i duschen under väldigt hett vatten där jag kände huden brinna samtidigt som jag grät av smärtan. Jag behövde tvätta av mig ”dessa synder” och framförallt få känna den smärta. Haha inte så konstigt att jag senare utvecklade eksem. Nu gör jag ju inte sådär längre. Hade kommit fram till att det i längden är ohållbart att straffa mig själv för något en IQ befriad idiot gjort mot mig. Fick helt enkelt acceptera att duscharna under rinnande stekhett vatten inte skulle få det djupa ärret inom mig att försvinna, så har liksom lärt mig att leva med det även om jag fortfarande mår dåligt efteråt. Det går dock över relativt snabbt numera. Så jag måste liksom ha sex med antingen någon jag älskar, någon jag verkligen fattat tycke för eller någon jag bara känner att jag VILL ha sex med. Men visst händer det att man råkar hamna i säng med någon och likt kvinnan på serien bron så får man inte röra mig. Lite puss och smek kan gå bra. Men han får inte hångla, varken pulla eller fingra och absolut inte slicka mig – Gud förbjude om en oönskad tunga skulle hamna därnere. Hade nog fått sanera hela skiten. Såna där saker vill jag göra med den jag älskar. Däremot så har jag inga problem med att tillfredsställa andra, tvärtom så älskar jag verkligen om att tillfredsställa och ta dom till nya höjder – tror att jag faktiskt tänder lite på det haha. Men även den jag älskar kan jag begränsa ibland. Jag måste liksom få känna mig helt naken med en. Menar inte naken som att ta av sig kläder, utan där själen förenas, där man verkligen kommer mig på djupet. Än så länge finns det bara en kille som lyckas komma mig så pass nära och han är den enda som jag haft ett riktigt sjukt sexliv med, där det experimenterades för fullt. Haha vad sjuka saker vi gjort tillsammans.. usch då. Japp det är det jag menar med att jag är lite sexskadad. Men det kanske finns ett bättre ord för det?

Det verkar som om jag just nu befinner mig i en känslofylld period. Då brukar antingen pennan och pappret åka fram eller så är mina fingrar fastklistrade på tangentbordet för att skriva allt ifrån dikter, noveller m.m … Har skrivit en del nu på sistone och hittade även en ”sexnovell” som jag skrev den 12 juli under rasten på jobbet och skickade till vederbörande då vi höll på att smsa med varandra. Hahaha det är lite kul för mig att få läsa den igen. Tänk att jag en vacker dag skulle bli helt oberörd av allt vad gubben innebar för mig. Det är verkligen intressant det här med känslor. Här nedanför kan ni ta del av novellen, det finns en del två men den är väldigt snuskig så den gör bäst i att ligga i mappen där den ligger.. haha herregud den tiden var verkligen såå.. hmm…


 När det förbjudna blev till verklighet

Att de överhuvudtaget sågs och drogs till varandra är en historia i sig och en gåta för många. Redan från dag ett var kemin dom emellan helt otroligt. Det finns en stor skillnad mellan att ha sex och att älska. Det sistnämnda blev så uppenbart med honom. Första gången deras kroppar förenades kände hon något hon aldrig känt tidigare. Hon visste inte riktigt vad det var för något, bara det att hon ville ha mer utav det och det dröjde inte länge innan hon ständigt var tillbaka för en överdos. Ja hans kropp kom att bli som en drog för henne. Det kanske inte var så konstigt att han levererade, hon var väldigt ung och hade en kropp att dö för. Visserligen var hon en aning sexskadad men det var som om han hade väckt upp något i henne som länge hade varit död. Hon hade haft intressanta sexpartner men det var något annorlunda med just honom. En obeskrivlig känsla som hon tidigare varit helt obekant med, än idag har hon svårt att sätta ord på den. Bara sättet han fick hennes kropp att överlämna sig helt till hans var mäktigt. Hon visste inte vad för slags sexliv han hade haft tidigare men hon la märke till att detta var något nytt för både. Tillsammans hade dom skapat en helt ny värld av njutning – en magisk sådan. Sättet han långsamt kunde tränga in i henne med en hungrade blick full av åtrå, som om hon var en mänsklig chokladbit han ivrig ville ta en bit av. Hon blev så hög utav hans smekningar och sättet han tog tag på och rörde henne på gjorde att hon varken blev mätt eller fick nog av honom. Utan ville ständigt ha mer, ja hela han. Sex kom att definiera deras relation och det var ett helt fantastiskt skönt sexliv dom hade. Han hade gett tillbaka något som hade tagits ifrån henne.