Ångesten jag hade i helgen var inte att leka med. Jag verkar verkligen ha en tendens att sätta in mig i såna där dramatiska situationer… fy fan alltså. Skönt att känslan släppt nu i alla fall, ännu skönare att jag snart reser. Köpte en jättestor resväska i förrgår och börjat packa lite smått.

I fredagskväll var jag bjuden på Tony Irvings föreställning ‘Wild thing about love’. När jag och mitt sällskap anlände på metropol palais, gissa vem vi såg gå nerför trappan.. om inte gubben. Sist jag träffade honom var några dagar innan jag drog till Grekland och vi hade lite kontakt när jag var där. Men så slutade jag höra av mig, även när jag kom tillbaka. Han fick inget grattis ens när han fyllde år, kort därefter ringde han och undrade varför jag försvann. Så vi har inte setts sedan dess då jag kände mig sååå färdig med honom. Att få se honom där i fredags kom dock som en total chock för både. Det slutade med att han fullständigt vägrade åka hem utan mig, vi stod ute i över en timme och tjafsade om det där. Mitt och hans sällskap dog av garv och tyckte vi var så gulliga och såg ut som ett gammalt gift par. Efter mycket om och men hoppade jag in i den där taxi och allt därefter är historia. Hade dock världens ångest hela dagen igår… fy fan alltså usch..

Föreställningen då? Jo en fantastisk sådan… helt magisk. Kan verkligen varmt rekommendera den. Ett perfekt sätt att avsluta veckan på. Så här beskrivs föreställningen på ticnet” Extravagant energi, häftig dans, suggestiv & fartfylld musik och sist men inte minst härligt befriande humor. Tony Irving gör sitt livs drömroll som den utmanande konferenciern Mr Red och vi garanterar att just så här har ni aldrig sett honom! Se också Aris (känd som Phoenix från Gladiatorerna) Anna Norberg känd musikaldiva, Kenny Solomons känd läckerbit från Bredbandsbolags reklamen m fl. Wild Thing – About Love är med sin spektakulära artist och dansensemble en monumental överraskning som ni med största säkerhet inte har förväntat er. Så öppna upp era sinnen och ”let us entertain AND suprise you”! Tänk er Berlins frigjorda och dekadenta Cabaret från 30-talet upphottad till en modern och självsäker Moulin Rouge-show där de flesta gränser löses upp. Det blir tvära kast från skönsjungande divor till burlesk och fantasieggande allsång.”

Här dog jag lite extra haha. Alltså ni bara måste få se den.
Lite synd att jag inte kan ladda upp det jag filmade för filerna är tydligen för stora, följer man mig på instagram så har man kunnat se lite av filmerna sedan i fredags. Ett Stort tack säger jag till Alexander Erwik och Erwik Communication för den personliga inbjudan. ^^ 

22 oktober 2015

NRJ Fresh Live

Event

I samarbete med Sony Music bjöd NRJ Sweden till en festevent på Café Opera igårkväll. Jag befann mig där och kom hem väldigt sent. Det var en trevlig kväll, lite stel i början men stundvis lyckades dom få lite liv i folk. Tog inte med mig kameran så det är tyvärr taskiga mobilbilder jag bjuder på.
Det sällskapet och jag drack.
 Titi, Roger och Ola från Rix FM ?? (nån radio kanal i alla fall) byter till NRJ.
Först ut att uppträda var Paul Rey…. riktigt nice låtar sjöng han.
 Och så har vi Danny Saucedo som börjat sjunga på svenska. ^^
Minns inte namnet på honom men han berättade lite kort om artisterna som skulle uppträda… 
R.City som består av två bröder och kommer från USA.
R.City och Danny Saucedo framför en låt tillsammans.
Madcon som kommer från Norge. En av dom hade fyllt år igår så vi sjöng på svenska lol.
John De Sohn som spelade 3 låtar som framfördes av 3 olika artister.
 Här har ni min outfit. Bilden gör den inte alls rättvis, för jag var verkligen on point hehe.