Inte för att vi ens dejtar varandra, L och jag. Även fast en del har fått för sig det vid det här laget. Men sen är han ju ändå min bestie och vi har mer än gärna dejtkvällar med varandra. Jag hade saknat honom när han var bortrest så visst var det jättekul att ses. Min sminkning förblev on point trots att ‘regnet’ fick mascaran att rinna en aning när jag sprang till bussen. Vi började kvällen med att köpa biljetter till filmen ‘Kong’ för att sedan fika eller ja lunch för min del.

Var så sugen på räksmörgåsen men ville inte ha den med osten dom hade i så fick en med mayonäs istället – det kallar jag för service. Efter det blev det dags för den efterlängtade filmen som jag verkligen såg fram emot. Slutligen avslutade vi kvällen på kungshallen med en sen middag. Haha eating is my job, äter ju fan som en häst ibland. Man kan ju undra vart all mat tar vägen haha.

Om mindre än tre veckor fyller jag år. Som bekant så firar jag inte mina födelsedagar. Men presenter är ju alltid kul, right? Som tidig 26 års present – en vecka i Spanien. Första dagarna i maj åker N och jag till Mallorca, för en välbehövlig break från vardagen. 

Var ju ändå ett tag sen man reste. 2015 blev det en del resor och förra året 2016 kunde jag inte alls resa, även fast att jag verkligen ville komma bort. Mer än något annat. Men på grund av min hudsjukdom (som jag inte ens riktigt visste vad det egentligen var) och mitt mående kring det, så kunde jag inte komma iväg. Men nu när jag är fri från eländet (även om det lär dröja några månader till, innan pigmentet återställs helt) så är jag glad att ha getts denna möjlighet.

Lite bilder på lägenhetshotellet där vi kommer att bo. Verkar vara en väldig fin, exotisk och barnvänlig område. Jag läängtar en smula och ser verkligen fram att bara få vara och njuta med tösen min. Ska även passa på att sola en hel del – något som är bra för min hud i det här skicket. 
En allätare. Det är något jag gärna skulle vilja påstå att jag är. Med undantag för vissa havsmat. Att utforska och testa nya saker är såååå typiskt mig. I synnerhet när det kommer till smaker. Och det asiatiska köket diggar jag, dom kan dom.. men sen så är jag ju en allätare hehe.
Igår tog smaklökarna mig till Kina.
Och jag undrar hur jag kunnat missa den supergoda sellerin? Numera ett nytt tillskott i mitt kök.