En härlig mingelbild på mig och älsklingen min som gjorde sin debut på event på Stockholm Beauty Week. Erwik Communication som i oktober kommer att hålla den första upplagan av Lifestyle Awards, bjöd in till en nomineringsfest i onsdags som vi var glada att bli inbjuden till. Uppstarten började först på Stockholm Beauty Week där man fick mingla runt med olika företag inom skönhetsbranschen och slutade med en efterfest på Vau De Ville där de sista nomineringarna avslöjades. Vi skippade dock efterfesten då vi drog till ett annat fantastiskt event även den signerat Alexander på Erwik Communication.
Alexander Erwik presenterar dom nya kategorierna.
Det bjöds på bubbel och snacks. 
Depend var ett av företagen som fanns representerade på plats. På deras monter fick mina naglar och fransar en ordentlig makeover.
Fyra event på två dagar - igår betades två och ikväll dom resterande två. Där har ni min outfit igår, som jag bar på både nomineringsfesten av den kommande 'lifestyle Awards' gala och 'The minigolf experience' på Swing by golfbaren. Idag har jag betat av Lindex babyshower och befinner mig i skrivande stund på säsongsinvignen av Sailor bar slussen.
Åh diggade min outfit igår - all black everything!
Hello you!!! Internetstrulet blev åtgärdat rätt snabbt och jag kommer att få göra avdrag för dom dagarna jag var helt utan. Sen passade jag även på att ta en lite "bloggpaus". Och ärligt talat så har det varit väldigt skönt, då jag haft en hel del för mig.
 
Dessutom har vädret varit helt fantastisk så emellanåt har jag njutit av solen. Det har även varit ett par ikea besök, eftersom jag fick damp och slängde mitt matbord samt stolarna. Så köpte nya köksmöbler och har fått ett helt nytt kök nu. Vi har även planterat lite grönsaker på balkongen. Vårstädningen pågår i hela lyan och resultaten ser väldigt lovande ut.