Den 17 maj bjöd Lindex in till Sveriges största Babyshower inne i deras affär på sergelgatan. Det var ett riktigt trevligt och lyckat event. Och så bjöds det på sushi i massor och 20% rabatt på hela sitt köp.
För den som vågade så kunde man få en tatuering på plats.
Man kunde få två utav sina inköpta plagg broderat.
Tyckte det var så roligt och framförallt praktisk att dom faktiskt hade en amningsplats. Jag fick ett par blöjor hehe.
Den trevliga goodiebagen som hängde med mig hem.
Efter att i onsdags varit på nomineringsfesten av Lifestyle Awards och minglat bland alla dessa intressanta företag inom skönhetsbranchen på Stockholm Beauty Week, skippade vi efterfesten på Vau De Ville och drog mot Vasastan där vi blev bjudna på 'The minigolf Experience' med tillhörande middag på Swing by Golfbaren. Vi blev varmt välkomnade med bubbel utav Swings grundaren Hans Olofsson, en tvåfaldig världsmästare i minigolf som även var vår värd den kvällen.
Hans höll en intressant presentation där han berättade mer om själva golfbaren vars häftiga inredning är inspirerad av minigolfens tidiga år, nämligen det 30-talets Amerika då minigolfen föddes.
 Dags för minigolfen och mer bubbel.
Denna talangfulla unge man gick runt och spelade härlig livemusik.
 Sen blev det dags för en fantastisk middagsupplevelse i härlig 30 talsmiljö vi sent kommer att glömma - en sinnessjukt god och smarik trerätters sharingmeny. Diggade verkligen konceptet 'sharingmeny' som påminner lite om tapas - ett gäng utvalda rätter som hela sällskapet får dela på.
Även här under middagen blev vi bortskämda av livemusik.
Tillbehören som vi startade med.
Förrätterna.
Min förrättstallrik där jag tagit lite utav varje.
Varmrätterna.
Efterätten som intogs med antingen te eller kaffe. Namnet på denna sinnesjukt goda efterätten är 'Semifreddo på passionsfrukt' - som serveras tillsammans med karamelliserade aprikoser, maränger och jordnötscréme. 
 
Jag vill verkligen tacka Hans på Swing by Golfbaren och Alexander Erwik (som joinade oss senare under kvällen) för inbjudan samt hela gänget för en otroligt fin kväll. I och med att vi var en liten skara inbjudna på 9 pers, vilket är väldigt ovanligt på event, kändes hela upplevelsen väldigt autentisk och intim, man kunde verkligen umgås med varandra på ett helt annat sätt jämfört med när vi är väldigt många.
En härlig mingelbild på mig och L som gjorde sin debut på event på Stockholm Beauty Week. Erwik Communication som i oktober kommer att hålla den första upplagan av Lifestyle Awards, bjöd in till en nomineringsfest i onsdags som vi var glada att bli inbjuden till. Uppstarten började först på Stockholm Beauty Week där man fick mingla runt med olika företag inom skönhetsbranschen och slutade med en efterfest på Vau De Ville där de sista nomineringarna avslöjades. Vi skippade dock efterfesten då vi drog till ett annat fantastiskt event även den signerat Alexander på Erwik Communication.
Alexander Erwik presenterar dom nya kategorierna.
Det bjöds på bubbel och snacks. 
Depend var ett av företagen som fanns representerade på plats. På deras monter fick mina naglar och fransar en ordentlig makeover.