Tidigare idag bjöd Make Up Store och Erwik Communication på en exklusiv visning på höstens/vinters look. Det bjöds på bubbel, tilltugg och en härlig beautyshow. Alltså förutom en grym sminkning på modellerna så diggade jag alla superläckra klänningar dom hade på sig. 
Bubbel och tilltugg bjöds det på.
 Alltså hur läckra vart inte dessa? Nästan så man ville ta med sig alla hem haha
Moi… hade på mig en rätt enkel outfit och även till sminkning hade jag bara puder och rouge.
 En liten presentation utav nyheterna strax innan visningen sattes igång.
Klockrent citat!
Följ mig på snapchat för er som inte redan gör det… är rätt flitigt där när jag är på events och så. Vanissajulclaude heter jag där.
En generös goodiebag fick vi med oss hem.
Vi fick även ett kort med en rabatt på 40% att använda på valfri Make Up Store affär. Jag är i behov utav en ny foundation och såg att dom faktiskt har en mörk foundation som jag tänker köpa och passa på att nyttja rabattkoden. Fick ju en foundation i puder form i goodiebagen men skulle bara se ut som ett spöke ifall jag använder den haha
 Efter eventet blev det libanesisk käk på kungshallen innan jag drog hem. Det blev dock ett litet stopp hos kompisen M. Nu är man hemma och redo för sängen. Ett stort tack till Erwik Communication för inbjudan och ett proffsigt event. ^^

18 augusti 2016

Tösens 6 årskalas

Mat & Bak

Idag var det inget vanligt dag. Därför att idag för exakt 6 år sedan föddes min fina lilla älskling. Gjorde iordning ett litet kalas för henne med dom närmaste. Åh mammas numera stora älskling, själv undrar man ju: sedan när hon blev så stor.
Förutom tårtan som jag stressköpte idag har jag fixat resten själv.
Kladdkaka a la Vanosugar style ^^
 Chokladbollar med farinsocker –  tycker dom är godare då. Och så mina supergoda snöbollar, gjorde både med citron och apelsinsmak. Bjöd även på min allra favvo banansushi som kunde hittas längst ner på kakfatet. Det var en trevlig stund med trevliga och fina människor. Fick även en ny kompis idag, superhärlig människa som dessutom råkar bo tvärs över gatan. Så vi lär komma att hänga en hel del. Tanken var ju att vi precis som förra året skulle dra utomlands men med alla terrorattenter på senaste så vågar jag inte riktigt. Haha hoppade ju av bilresan till frankrike där vi skulle stannat i två veckor, vilket jag ångrat lite. Men, men… kanske dra nånstans i höst, eller bara hittar på något där. Finns säkert en hel del att se här med, är ju lätt att vara hemmablind.