Tidigare idag bjöd Make Up Store och Erwik Communication på en exklusiv visning på höstens/vinters look. Det bjöds på bubbel, tilltugg och en härlig beautyshow. Alltså förutom en grym sminkning på modellerna så diggade jag alla superläckra klänningar dom hade på sig. 
Bubbel och tilltugg bjöds det på.
 Alltså hur läckra vart inte dessa? Nästan så man ville ta med sig alla hem haha
Moi… hade på mig en rätt enkel outfit och även till sminkning hade jag bara puder och rouge.
 En liten presentation utav nyheterna strax innan visningen sattes igång.
Klockrent citat!
Följ mig på snapchat för er som inte redan gör det… är rätt flitigt där när jag är på events och så. Vanissajulclaude heter jag där.
En generös goodiebag fick vi med oss hem.
Vi fick även ett kort med en rabatt på 40% att använda på valfri Make Up Store affär. Jag är i behov utav en ny foundation och såg att dom faktiskt har en mörk foundation som jag tänker köpa och passa på att nyttja rabattkoden. Fick ju en foundation i puder form i goodiebagen men skulle bara se ut som ett spöke ifall jag använder den haha
 Efter eventet blev det libanesisk käk på kungshallen innan jag drog hem. Det blev dock ett litet stopp hos kompisen M. Nu är man hemma och redo för sängen. Ett stort tack till Erwik Communication för inbjudan och ett proffsigt event. ^^

29 augusti 2016

LOPPIevent höststart

Event

I söndags var det dags för årets höststartsevent med Loppi. Man hade möjlighet att köpa biljetter till eventet men jag fick förmånen att vara en av dom speciellt inbjudna gäster (stort tack). Och tyvärr kom jag över en halvtimme sent, berodde dels på att jag hade jobbat 7-22 dagen innan och hade lite svår att komma upp samt att jag bor helt åt helvete. Väl i centralen lyckades jag dessutom ta fel buss. När jag insåg misstaget så tog jag en taxi dit, och såklart ska taximätare sluta fungera just när man ska betala. Haha jag säger då det, det här året är inte mitt år, händer mig så skumma saker. Men till slut kom man fram i alla fall. Och som vanligt var det ett fullspäckat event. Det jag diggar med Loppievent är att dom alltid är fulla utav inspiration och det är alltid livat. Jag har gått på event sedan 2010 och vet hur stelt det lätt kan bli. Så tummen upp för LOPPIevent! ^^ 
 
 Precis när jag kom in bjöds det på Loka och supermix. Gissa hur glad jag blev över supermixen, ni som läser här regelbunden vet att jag missbrukar dessa supermixer med lax.
 
Det var fullspäckat med folk där. Jag gick runt på olika monter, bland utställarna kunde man hitta företag som MathemViaplayKids zooTrygghansaSiljaline, Me&INeutralOTTOMatkomfortCleandrink och Emmaljunga. Läs mer om varje företag genom att trycka på deras namn.
 Tyckte det var coolt med en vitaminbaserad dryck, den innehåller bland annat magnesium, krom och zink. Drack upp min tidigare idag, förvånansvärt god för att vara sockerfri.
Ola Lauritzson mannen bakom den succéviktklubben GI viktkoll var på plats. ^^
 Siljaline bjöd på Cava ^^
Sen blev det dags för modevisning med höstnyheter från Ellos
 Lyckades inte riktigt knäppa bra bilder på visningen, inte lätt att ta rörliga bilder men denna klassiska outfit diggade jag skarpt.
Här har ni alla loppis toppbloggarna som gick modevisningen.
 Neutral var dom med på plats. Har faktiskt haft en period när tösen var liten där jag bara använde Neutral tvättmedel och sköljmedel. Det är ett klockrent alternativ ifall man vill minimera risken för allergier då deras produkter är helt fria från färgämnen, parfymer och parabener. Rekommenderas dessutom utav astma och allergi förbundet.
Innehållet på goodiebagen samt annat man lyckades samla på sig från dom olika monterna.
 En närmare titt – väldigt blandad. Peston från matkomfort ser jag lite extra fram emot att testa då jag blev extra nyfiken på deras koncept. 
En selfie på moi när jag väntade på bussen efter eventet.
 Det blev jobb för min del efter eventet, men innan jobbet började hade jag lite tid att unna mig en middag. Åt knappt hela då det bjöds på en lätt lunch (sallad) på eventet.
 
Annars är allt bara väl med oss. N spenderade helgen hos kusinerna och kom hem idag. Ingen skolan för hennes del både idag och imon då det råder studiedagar. Imon ska jag på Make Up Stores exklusiva visning, det ska bli kul att få lite sminkinspiration. Har även en modeevent på onsdag men det ser ut som om jag inte hinner dit. Synd men man kan ju inte alltid gå på allt. ^^

18 augusti 2016

Tösens 6 årskalas

Mat & Bak

Idag var det inget vanligt dag. Därför att idag för exakt 6 år sedan föddes min fina lilla älskling. Gjorde iordning ett litet kalas för henne med dom närmaste. Åh mammas numera stora älskling, själv undrar man ju: sedan när hon blev så stor.
Förutom tårtan som jag stressköpte idag har jag fixat resten själv.
Kladdkaka a la Vanosugar style ^^
 Chokladbollar med farinsocker –  tycker dom är godare då. Och så mina supergoda snöbollar, gjorde både med citron och apelsinsmak. Bjöd även på min allra favvo banansushi som kunde hittas längst ner på kakfatet. Det var en trevlig stund med trevliga och fina människor. Fick även en ny kompis idag, superhärlig människa som dessutom råkar bo tvärs över gatan. Så vi lär komma att hänga en hel del. Tanken var ju att vi precis som förra året skulle dra utomlands men med alla terrorattenter på senaste så vågar jag inte riktigt. Haha hoppade ju av bilresan till frankrike där vi skulle stannat i två veckor, vilket jag ångrat lite. Men, men… kanske dra nånstans i höst, eller bara hittar på något där. Finns säkert en hel del att se här med, är ju lätt att vara hemmablind.