Angående förra inlägget så behövde jag inte åka in dagen efter. Kändes fortfarande obehaglig under dagen men senare mot kvällen gick det över. Jag tror att jag är lite uttorkad. Druckit en hel del av min persilja och selleri te, vilket gör att jag springer till toan stup i kvarten. Och så har jag inte druckit tillräckligt med vatten. Det är vad jag tror.... är alltså inte helt hundra, men låter ju rätt troligt ändå.
 
Denna regniga och lugna söndag spenderade vi i våra nya trakter. Vet inte riktigt om jag ska ta och dela med mig av det här, men vi får se hur det känns lite längre fram. Men nu när även S gör denna intressanta resa är våra samtal väldigt underhållande. Det är så spännande när man säger något, och faktiskt få uppleva det inom loppet av endast ett par dagar. Fast det brukar även skrämma mig en aning, haha, nog bara för man inte riktigt vågar tro på det, även fast det ändå står mitt framför näsan på en. Jag har märkt att det sker väldigt snabbt dom gångerna jag distanserar mig från allt och alla, och är liksom inne i mig själv. Då jäklar händer det saker. 
Vi åkte även och mötte upp F en stund och passade på att käka pizzabröd. 
På tal om mat så slängde jag ihop några maträtter denna vecka, eftersom jag endast jobbade 2 dagar. Bland annat den enkla broccoligratängen - så god. Men inspirationen var inte riktigt på topp. Nu meditera, avrunda veckan, för att slutligen sova. Natti natt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress