Vi är nu inne på den femte dagen av det nya året och jag har redan hunnit med en hel del. Jag har även fått ovanligt många middagsinbjudningar, som jag dock tvingades att tacka nej till. Det är så typiskt att det sker just nu när jag inte riktigt får njuta av mat.
 
Min utmaning just nu är ju att vattenfasta i hela 30 dagar, nu har det gått 12 hela dagar och jag tänkte uppdatera er lite. Egentligen ska jag nog ta och kalla det för vattenmelonfasta eftersom att det typ är min ''mat'' i dagsläget. Även om jag har rasat en hel del i vikt, att mina kläder numera bär mig, så fastar jag inte för att gå ner i vikt. Utan jag är mer intresserad att i samband med det nya året, ge min kropp en rejäl omstart. Dom två första dagarna var tuffast, särskilt den första, då jag hittade mig själv i köket där jag stoppade en köttbulle i munnen, något jag stoppade ut lika snabbt. Tredje dagen kände jag mig så svag och hungern gick fram och tillbaka. Fjärde dagen var hungern som bortblåst, och jag kände mig riktigt mätt med en fjärdedel av en liten vattenmelon. Jag har även gått till gymmet vid två tillfällen, försöker dock att röra på mig en hel del. Den sjunde dagen som även var nyårsafton lagades det en utsökt älggryta, jag föll för fretelsen och tillät mig själv att äta lite av den. Dagen efter fortsatte jag som vanligt.
 
Det jag hitills har märkt med mig är viktnedgången, den försvunna hungerkänslan, ser väldigt klar, är klar i sinnet, är konstigt nog väldigt alert och känner mig riktigt pigg till och från. Tidigare idag på morgonen tillät jag mig att äta ett kokt ägg samt en banan, något jag nog inte borde ha gjort. Efter det korta passet på jobbet, mötte jag upp F och S, tillsammans åkte vi och kollade på en festlokal som jag fått äran att dekorera inför ett bröllop på sommaren. Detta tycker jag är så spännande, det var så roligt att vara där och planera med bruden. Men på vägen hem gick jag med på att bli bjuden på middag, så åt en ganska stor portion utav en riktigt het thaigryta, haha man ba: oh no, you didn't! Yes I did! Men jag gör dock inte en stor grej av det. Det är bara att fortsätta imon.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress