Jag har gått och blivit fotograf eller rättare sagt så lekte jag fotograf i söndags när jag fotade brudparet inför deras inbjudningskort. Fick till ett par riktigt snygga kort att jag smälter, dom är så fina tillsammans. Ser verkligen fram emot att motta min inbjudan hehe. Efter det drog jag på ett spontant biobesök som är årets andra, vi såg filmen: 'Holmes & Watson' - den bjöd på en hel del skratt.
För övrigt är jag ledig hela veckan och det här har varit min utsikt från soffan. Jag har haft lugna, intensiva och helt underbara dagar fylld med massa kärlek. Ni vet känslan när man känner så starkt att man skulle kunna greppa tag i själva känslan, och tänker då att det inte går att känna det intensivare än så? Ja tydligen så är det fullt möjligt. Så starka, att dom tycks inte vilja tämjas heller. 
Jag må inte dricka alkohol men det stoppar inte mig att ha viner med det hemma. Älskar denna bricka och själva hyllan med för den delen. Ser så fram emot att fylla det nedersta hyllan med så goda och fina viner till både mig själv och gästerna.
Och givetvis så älskar jag min egenmålade tavla något så oerhört, man ba: ööh är det så konstigt? Haha
sara

Vad roligt att fota :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress