7 februari 2019

Ett livstecken!

Allmänt

Hello you! Tänkte bara kika in här lite snabbt och ge er ett livstecken. Det är väldigt mycket just nu, jag har valt att sätta allt vad sociala medier heter åt sidan, inklusive bloggen och endast uppdatera när jag hinner, så att jag helt och hållet kan koncentrera mig på det som är viktigast för mig just nu. Spenderar mycket av min tid framför datorn i dagsläget att jag knappt klarar av att se skärmen utan mina läsglasögon. Förutom det, är det också mycket annat som kräver min uppmärksamhet. Har på sistone sprungit på en hel del ärenden. Jag njuter av det mesta utav det, eftersom att jag på vägen har så himla roligt. Och det är precis så jag alltid vill kunna ha det även längre fram, att kombinera jobb med nöje. Jag har även ett par gånger nu gjort valet att avstå från något som hade kunnat gynna mig ordentligt, till förmån för något annat som stundvis känns som en fel prioritering. Men jag har nu lovat mig själv, om jag nu skulle hamna där igen, så kommer jag att ta den chansen utan att blinka eller ens tänka en sekund. För då är det förmodligen meningen och att allting är då precis som det ska vara. Vi har som människor ofta en tendens att misslyckas med att se helheten. 
 
En annan rolig grej är att N har kommit igång ordentligt med franskan, att jag lovat henne en weekendresa till Paris senare, så att hon kan testa sina nyvunna kunskaper. Numera har hon dubbla läxor, både från skolan och ifrån mig. Och det klarar hon galant! 
 
På event plan - så var jag förra veckan på onsdag iväg på förhandsvisningen av filmen Destroyer som kom ut på bio på fredagen. Intressant film men inget jag skulle vilja betala för att se på bio. Nu ikväll ska jag träffa denna snygging och dra på exakt samma event.
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Men så kul med förhandsvisning! Hoppas veckan börjat bra!

ExklusivaMoi

HAHHAHHAAAA... du börjar bli lika borta som moi i bloggeriet ;)
Jisses jag sitter näsan i mina teorier om jag inte är på skolan och antingen tränar inför min examen eller ha föreläsningar!!! Men det kommer löna sig i slutändan, skall bli mycket spännande efteråt *S* Ta hand om dig, vi ses =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress