Tänk att idag är det exakt 14 dagar sedan jag började duscha med iskallt vatten 1-2 gånger om dagen, samt vakna vid 3:44 för en kvarts meditation. Helt fantastiskt underbart, nu när man verkligen kommit in i det. Jag har dessutom kommit halvvägs med den sista utav mina tre största mål med hela denna inre resa. Mer om det i ett eget inlägg. Denna vecka har varit både lugn och intensiv. N och jag har tillsammans målat ett gäng tavlor. Jag satte även min viljestyrka på prov, särskilt igår. Larmet ringde som vanligt vid kl 3:44, jag mediterade och somnade om vid ca 4:07 ... runt 5:30 ringde larmet igen. Det var dags att stiga upp, mediterade en gång till i en kvart, förberede smutstvätten och kl 6 var jag nere i tvättstugan och satte igång första rundan. Därefter sprang jag i en timme. Tillbaka till tvättstugan testade jag 'gå meditation' - rätt intressant. Slutligen var jag hemma igen runt kl 07:20, och väckte då N med detsamma. Medan hon gjorde sig iordning, hoppade jag snabbt in i duschen för min iskalla dusch. Sedan lämnade jag henne i skolan. Därefter blev det tvättstugan och att städa hemmet. Hann även med att yoga lite. Strax innan kl 13 drog jag till jobbet, och var där fram till kl 21.
 
Blev inte så mycket sömn inatt eftersom jag började jobba kl 7 imorse. Vaknade 03:44 i vanligt ordning för att meditera. Somnade om vid 4, och gick sedan upp kl 5:30, in i duschen för en iskall dusch, på med kläderna. Gick hemifrån typ prick kl 6. Tog en 20 minuters springrunda till busstationen som åkte vid 6:23 ... var framme på jobbet nästan 8 över 7 och slutade vid 12 tiden. Är så jävla stolt över mig själv att ni inte kan föreställa er känslan. Planerar att springa i 1,5 timme imorgon bitti. Efter jobbet idag belönade jag mig själv med en utsökt asiatisk buffé. Åkte därefter raka vägen till skolan för att hämta N. Vi har tagit det lugnt här nu ikväll och pratade om vår kommande resa. Fyller ju år snart och det är en tidig födelsedagspresent till mig själv. Vi åker dock ca 2 veckor efter att jag fyllt. Jag längtar en smula, dock ännu mer efter att åka på tågsemester runt om i Europa. Äventyr här kommer jag, I'm all yours!!
Som sagt så är årets första resa 2019 bokad. Det bär av till Side i Turkiet, vi ska bo på Sunwing Side Beach som tydligen är den bästa familjehotell i Turkiet, enligt årets stora barnsemesterpriset som hotellet blev tilldelats. Det ska bli intressant och spännande att få besöka det landet, för N blir det ju att komma lite närmre hennes andra rötter. Vi har redan två utflykter bokade, bland annat jeepsafari, och jag fungerar också på att uppleva hamam. Lär nog boka 1-2 till väl på plats, dom hade så många utflykter, samtidigt vill man inte gå på alla, blir ju lite tråkigt att bocka av allt ifall man väljer att återkomma till Landet, något vi troligtvis lär komma att göra.
 
Angelica Wåhlin

Vilken spännande inre resa!

Svar: Minst sagt. Det är bland det mest spännande, finaste och svåraste jag varit med om. Att se helt nya sidor av mig och se min mentala utveckling är så fantastisk underbart.
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress