Jäklar, nu är vi redan inne i april, min favoritmånad - ni kan ju gissa varför, hehe!! Låt oss dock backa bandet två veckor tillbaka, till mars, den 24 för att vara helt korrekt. 2 dagar innan dess påbörjade jag min nya utmaning, att vakna kl 03:44 för en kvarts meditation, följt utav 5 stycken till, utspridda under dagen (utgick från muslimernas bönetider) och så iskalla duschar 1-2 gånger om dagen.
 
Så den lördagen hade jag vaknat upp kl 03:44 två dagar i rad, för att meditera i en kvart och somnat om igen kl 04. Gick upp igen vid ca kl 09 för en iskall dusch och en timmes meditation, därefter satte jag på mig ett ansikte och började göra mig i ordning. Skulle nämligen träffa A aka ExklusivaMoi igen över en bit mat. Bordet hade hon redan reserverat för längesen, så dagen var efterlängtad.
Denna soliga lördag tog hon med mig på Berns Asiatiska, där vi blev extra glada över att ha fått förmånen att ha sittplatser däruppe.
Som ni ser gav sittplatsen oss en fin utsikt över matsalen, därav anledningen till att vi var extra glada över det.
Första rundan - vi började med sallad, kalla rätter och sushi. Bubbel till A och en passiondrink till mig.
Och givetvis måste det fotas innan det kan avnjutas haha.
Andra rundan - varmarätter. Vid det här laget började jag känna mig gravid av all mat, men jag hade plats kvar för efterrätten. 
Tredje rundan - efterrätten. Tog typ av allt dom hade, tryckte i mig så mycket, att man skulle kunna tro att jag nog åt för två månader.
Hur häftigt var inte denna tekanna??
 
Hon bad mig komma dit hungrig och det var väl tur det. Åt så mycket att man hade kunnat rulla mig ut därifrån. Förutom den utsökta buffén var det så trevligt att få träffa ExklusivaMoi igen. Vi har alltid så givande stunder med intressanta samtal och så en massa skratt på det. För mig är det extra roligt att stötta på någon annan som ogärna vill kompromissa om sitt sätt att leva sitt liv på, någon som vill leva livet på sina egna villkor så mycket det bara går, någon som förstår vikten av att njuta av livet, att leva här och nu, att njuta extra mycket över de små tingen och framförallt någon som vet vad riktigt vardagslyx innebär. That's my kind of people. Det ni!
Ullie

nej men åhh va gott alltså ja blir hungrig trots sena natta timmarn här fniss
hoppas du får en fin dag i morgon o iskalla duschar gillar ja inte hua :D

Svar: Haha det kan jag tänka mig. Blir ju hungrig själv bara jag ser bilderna.
Iskalla duschar låter kanske inte riktigt trevligt men att döma av alla fördelar, så är det definitivt värt det.
Vanissa Julclaude

Sara Ekman

Men wow så gott, och mysigt :D <3

Svar: Verkligen! <3
Vanissa Julclaude

ExklusivaMoi

Bordsplaceringen kunde man ju inte klaga på ^^... ser fram emot nästa gång vi ses! Kan hända att det blir eventuellt en annan stad eller så ska vi slå slag på att vi kör Yazuragi!! Då blire dock asiatiskt igen men va fan... den kulturen och maten är verkligen i världsklass<33 Massa kramar fina vän =D<3

Svar: Bara hojta till när det lugnt med skolan så bokar vi in något roligt. Kram fina du! <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress