Flera tusen kronor senare och bam där har vi mitt nya hår. Det kostar att ligga på topp. Och ändå sydde jag in det själv för att både få det exakt såsom jag vill och för att jag helt enkelt kan. Sov över hos S i tisdags och fick hjälp med att bleka och färga det men hann ej med att sy in det. Igår kväll precis när L kom var jag färdigt med att sy in det. Var fullt upptagen med att snuska oss här, att jag inte hann/pallade styla det ordentligt, så det blev en snabb omgång med plattången imorse. Är jättenöjd faktiskt - väl investerade pengar. Bilden tog jag tidigare idag på jobbet. Därefter drog jag till ett event om psykisk ohälsa - mer om det i ett eget inlägg.
Hittade en "behind the scenes" bild på L när jag plåtade hemmet, ni kan se paraplyet på en av mina studiolampor. Det var även tiden då han tränade, sen bytte han till mitt gym så att vi skulle träna tillsammans. Men av någon konstig anledning slutade han helt att träna, haha började väl mata honom alldeles för mycket. Men förhoppningsvis kan vi börja träna tillsammans snart, det hade varit kul.
Fick denna fina blombukett av honom igår. Gjorde iordning den ordentligt nu ikväll, alldeles strax är han här och jag är smått irriterad men inget som hans .... inte kan fixa , if you know what I mean hahaha eller så är jag bara inte tillräckligt irriterad. 
Angelica Wåhlin

Wow, vad fint håret blev & så coolt att du kan sy in det själv! På tal om män som slutar träna; min karl tränade också massor när vi träffades & sen slutade han helt plötsligt, haha ..

Svar: Tack. Är riktigt nöjd och det är en stor fördel att kunna sy in det själv. Haha där ser man, dom blir väl lite för bekväma.
Vanissa Julclaude

ExklusivaMoi

Tjena tjejen =D... nu var det ett tag sen men du vet ju lite varför! Jäkla tiden räcker inte och jag är glad men (ett stooort fet MEN) sjukt utmattad varje avslutad dag. Gött att jag nu mera kan se mina helger som lediga<33 Guld värt å välbehövt för att palla med allt info å annat som händer å sker hos mig! Vi få la se om vi hinner ses igen, vore grymt =)... hade såå roligt med dig! Ta hand om dig och ha en TREVLIG HELG. Kramar

Svar: You are living the life, njut och ta vara på allt, både det trevliga och tråkiga. Ohja vi måste definitvt ses igen. Tack fina du, hoppas du med hade en trevlig helg. Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress