Haha givetvis valde jag att vända hem och krypa in hos L framför att ge järnet på gymmet. Imorgon ska man skärpa sig och dra dit direkt efter lämningen i skolan. Saknar gruppträningarna, det verkar dock hållas nån gång efter kl 17 på vardagar och har jag N blir det svårt att ta sig dit då. Sist jag tränade var i lördags, lämnade av N på ett kalas och passade då på att träna medan hon var där.
 
Nu till roligare nyheter: vår introduktionsvideo är nu uppe, tryck på bilden för att direkt komma till vår youtubekanal. Haha jag log lite extra för mig själv när jag insåg att hon la dit våra stjärntecken i bilderna - hon känner mig alltför väl den galningen. Vi finns även på instagram, fördelen med att följa oss där är att ni får vara dom första som får reda på när det kommer upp nytt material, bloopers och bakom kulisserna material. Vi kommer även att finnas på facebook, haha vi är överallt. Är har ni även våra privata instagram, Sallys och min - har knappt varit aktiv på min att jag känner mig helt vilsen med alla uppdateringar som hunnits göras.
Hämtade hem N från skolan för ett tag sen och när hon fick se videon, slog hon sig för pannan och ba: ''alltså jag orkar inte med er, alltså ni är sååå galna'' och man ba, har väl inte påstått annat heller. Det bästa var ju ändå när hon utbrast: ''Oh my God, använder hon också fake hår?''. N har nämligen en tendens att ''hota'' att avslöja för ''alla'' att jag har 'fake hår' när hon får damp på mig. Som om det skulle vara en hemlighet att jag använder löshår. Haha men seriöst att sätta ihop den video och gå igenom all material, där insåg man verkligen hur galna vi är. Men vi har ju så himla roligt ihop. Kände mig smått stel, är inte lika van att prata framför kameran som den andra galningen men det kommer. På måndag kommer vi äntligen att släppa det första avsnittet. Ni kommer att få magrutor av det, S är så rolig och hennes skratt, alltså ingen kommentar, skrattar fortfarande ihjäl mig så fort jag tänker på det. HAHA.
Netti Starby

Vad kul att ni har gjort en video och den ska jag kika på! :-D Kramis

Yasmine

Hahah vilken rolig video! :D

natalia

Så vackra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress