Ny vecka = nya tag som det så fint heter. Jag har haft en fantastisk lugn och mysig helg med min älskade knäppis L. Nu är både höstlovet och N här. Jag hade en massa planer för denna vecka, men det ser inte riktigt ut att bli såsom jag hade tänkt mig, så vi får helt enkelt ta det som det kommer. Annars har ni här både det andra och tredje avsnittet av vår talkshow snacka snacket.
 
I avsnitt nr 3 diskuterade vi om föräldraskapet och konsten att begränsa sig till just en ''förälder" trots att man är mycket mer än det. Tar även upp det faktum att jag lär min dotter att hon och endast hon är den viktigaste personen i hennes liv, på samma sätt som jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag anser att ett barn är en del utav ens liv, den är inte ens liv. Jag lägger inte så mycket värdering i hur andra gör, men tycker ändå att det är intressant att höra andras synpunkter, särskilt av dom som hela vars liv kretsar runt sina ungar. In med er och titta på, lämna gärna lite avtryck också när ni ändå är därinne - vad ni tycker om ämnet och så vidare.
ExklusivaMoi

Håller absolut med 120% om att den enda personen i ens liv är en själv, det är ju bara sunt och faktiskt lika för alla! Förfärande hårt tycker väl en massa föräldrar men mer sant än galenskap enligt moi/jag å du =)... få se om jag hinner med att glutta på era avsnitt, fram med snackes ffs!! Ha en fortsatt TREVLIG VECKA, kramen damen<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress