Wow alltså varenda en verkar ju vara antingen deppig, orklös eller oändligt trött. Nästan så man vill checka ut från livet en stund, för jag orkar liksom inte längre höra eller läsa om det. Inte nu när jag testar en grej som ska pågå i en månad och har hitills klarat av 10 dagar av 30. Jag är liksom inte dötrött längre, utan känner mig en aning seg ibland. Stundvis så känner jag faktiskt inte så mycket, utan jag bara är. Om det beror på det här testet eller bara hösten som spökar, återstår att se. För övrigt så känns det som om dagarna bara springer från en, jag hänger liksom inte riktigt med och december väntar runt hörnet. Förutom i tisdags som jag jobbade i två timmar så är jag ledig veckan ut, har då N och övat en hel del på sketchup - ligger en hel del efter och måste komma ikapp nu. 
 
Har även hängt en hel del med L, haha vetefan vad som händer med oss men vi är liksom ständigt fastklistrade vid varandra. Inget nytt egentligen, bara det att det brukar vara han, men nu är det också jag, haha ja helt sjukt - gulle gulle skit. Men eeeh jag klagar inte, njuter extra mycket istället. Synd bara att jag denna vecka inte ännu har lyckats ta mig till gymmet. Tänkte försöka få med mig L på morgonen eftet att jag lämnat N i skolan. Haha troligtsvis blir det så att jag vänder hem och kryper in hos honom istället. 
 
Annars har jag gjort iordning några rejäla hälsodrinkar. Tog fram min råsaftcentrifug och gjorde en riktigt grönt och het juice av selleri, persilja och ingefära. Köttet har jag sparat och använder som "lösviktste". Gjorde även en avkok på persilja, som är rätt poppis hos oss, brukar inta det på tom mage på morgonen. Gjorde lite extra då L dricker det som om det vore vatten. Jag älskar faktiskt det faktum att han mer än gärna experimenterar sånt här med mig, skulle faktiskt kunna påsta att han är den av oss som är extrem.
Nya tillskottet här hemma - denna tekanna som jag bara diggar och börjat att missbruka, det var faktiskt kärlek vid första ögonkastet och så perfekt med en behållare inuti. På bilden har jag lagt färsk persilja i behållaren, sen är det varmt vatten med citronsaft och äppelcidervinäger. Sen lägger jag bara riven ingefära i koppen och häller i blandningen från kannan. Det är faktiskt rätt gott.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress