Att skämma bort andra är ju min melodi, men det är inte bara andra jag är generös mot, utan jag skämmer även bort mig själv på alla tänkbara sätt. Jag anser dessutom att det är viktigt att både uppskatta och belöna sig själv. Så när jag var ''jätteduktigt'' och hade kommit igång med träningen så belönade jag mig själv med två par skor, varav den ena träningsskon visade sig vara den skönaste jag någonsin gått runt i. Förutom skorna så unnade jag mig även en upplevelse som jag nyttjade tidigare idag.
Så tidigare idag kunde man hitta mig i skeppsholmen i 'Måla och Skåla' lokalen, där jag tillsammans med ett gäng andra kreativa själar plockade fram vår inre Picasso. Det bjöds på dryck och tilltugg. Sen var det bara att måla och skåla emellanåt.
Ett par timmar senare när alla hade plockat fram sin inre Picasso. Så kreativa och duktiga vi är, hela upplevelsen var så fantastisk rolig.
Och mitt fina verk. Haha jag lät mig bara ledas fram utav magkänslan när jag valde färgerna och den blev ju hur snygg som helst.
Angelica Wåhlin

Så häftig grej ju!

Emma Engström

Tycker verkligen det är så roligt att skämma bort andra, haha! KRAM

Yasmine

Nej vilken rolig upplevelse! :) Superfina tavlor ni gjorde också. Jag hade en period i livet när jag målade massor, saknar det lite faktiskt :) Kram

Netti Starby

Så himla fint det blev och du är verkligen duktig på att måla! :-D Kramis

natalia

Åh vad roligt :D

NICOLE

Men å vilken rolig grej! :D och ja det är toppen att skämma bort, både andra men också sig själv då och då :D

Maria at Inredningsvis

men ÅHHH vad underbart sån målartillställning vill jag också gå på :) så himla kul att bara skapa och gå loss :) Ha en fin ny vecka :) LOVE Maria

Sarah

Så bra att du belönar dig själv och så kul med en upplevelse :)

Sv: Jaa det var jättemysigt att få följa med på gruppdejt i årets Bonde söker fru :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress