Igår befann sig N och jag på Stockholm Waterfront där vi var bjuda på VIP -premiären av djungelboken the musical. Eftersom vårt tänkta tåg blev inställt, anlände vi precis strax innan föreställningen skulle börja. Men vi hann ändå mingla en lite stund och dessutom hann N få sitt ansikte målat - en målning som hon blev riktigt förtjust i. Nytt för i år är att man fick ett kuvert med biljetter med sittplatser. Något jag tyckte var skit smidigt och organiserat. Förra året fick man sitta fritt, det brukar skapa lite stress då alla stressar över att hitta bra sittplatser. Men har man redan sina platser så kan man ta det lite piano. Så tummen upp där. Det bjöds på goda drinkar och bananer i massor. Med oss hem fick vi en påse saffranbullar - julkänska all over, goda var dom med.
 
Grymt bra musikal som vanligt. jag verkligen gillar alla dessa föreställningar och är tacksam att få närvara varje år. Särskilt dom gångerna jag tar med mig N - att få se henne så lycklig, glad och koncentrerad är ovärderligt. Dessutom pratar hon om det långt efteråt. Ett stort tack till Dröse & Norberg för inbjudan. Datumen för nästa föreställningar på just Waterfront är den 2/12 , 26/12 , och så 6/1  och 16/3 nästa år. Sen har dom som vanligt Sverigeturné, vilka städer och datumen som gäller hittar ni här!
Matilda Berlin

Nej vad kul det ser ut!!! Helt fantastiskt! Kram

Hilma Eklund

Men WOW vad häftigt! :D

Emma Engström

Verkade ju himla roligt! <3

Angelica Wåhlin

Men åh, vad roligt!

Julia

Så kul!!

Tess

Vilken rolig musikal att se! :D

ExklusivaMoi

Sminkningen på aporna påminner om cats ^^... kanske får man se detta som barnens egna "cats"-musikal! VAD ROLIGT för er iaf, många kramar!

Linnea

Men åh gud så kul!! :D <3

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Men du så roligt :D. Jag har aldrig varit VIP :D

Yasmine

Ser verkligen ut som en bra upplevelse :) Vad kul att hon hann få en ansiktsmålning :D

Amanda (Swedish Passport)

Men åh så roligt! :D

Sara Ekman

Åh vad kul :D

Therése

Åh så roligt!

sara

Vad roligt! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress