Jag beslutade ju att paketkalender skulle bli en tradition hemma hos oss, så givetvis ska jag även i år pyssla med det. Jag var faktiskt ute i god tid med min lista, hade skrivit ner en redan i oktober. Det blir dock lite ändringar här och där men ingen big deal. Jag passade även på att fynda lite nu i samband med ''black week'' och igår anlände dom första luckorna. Bland annat dessa supercoola stämningsringar, även kallad för humör/mood/ och känsloringar. Det är tre st i tre olika storlekar. Jag var ute på en riktigt trevlig ''bloggdejt'' igårkväll och passade på att inviga en av ringarna. Det var så barnsligt roligt att ständigt se den skifta färg hehe.
 
Det sägs att humörringarna skiftar färg efter vilket humör man är på - vilket givetvis inte alls stämmer, utan det är på grund av kroppstemperaturen som dom skiftar färg. Det här ska dom olika färgerna tydligen betyda: Grön - avslappnad, Svart - nervös, Brun - olycklig, Ljusblå - Glad, Mörkblå - passionerad, Lila - blandade känslor. Jag älskar när den är helt svart för då är ringen som snyggast.
Alltså jag tycker det är sååå himla roligt att jag ler som en idiot varje gång dom ändrar färg haha, som sagt, barnsligt roligt.
Matilda Berlin

Men guu vilken nostalgi-trip! Jag kan nog inte ens räkna hur många jag hade som liten, haha! Kram fina <3

Netti Starby

Så fina och jag har också en sådan ring! :-D Kramis

ExklusivaMoi

Riktigt snyggt taget på ringarna ;D...gillar mest den färgen på sista bilden!! Annars är ju svart med silver riktigt mumsigt snyggt<33
Tack för senast, härliga fina du <3

Celine

Haha älskade dessa när jag var barn! Var ju halvt besatt!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

De var jättefina, hade en sådan förut tycker att de är jättefint :)

Yasmine

Tycker sånna är så häftiga och påminner om barndomen! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress