Vad dagarna blir kortare och kortare! Och idag gick vi visst in i en helt ny månad - en månad närmare slutet av året. Det känns även rätt intressant att jag nuförtiden verkar vara helt oberörd av denna dag, förr var den väldigt känsligt. Inte för att jag inte längre bryr mig, nej utan för att jag har lärt mig ett helt nytt sätt att sörja på, ett vackrare sätt att bära vidare alla dessa magiska minnen som jag aldrig kommer få chansen att uppleva igen, i alla fall inte under detta liv. Men det är även en påminnelse att verkligen leva i nuet och ta vara på varenda dag - livet är det som händer här och nu. Vi har bara ett liv så se till att leva skiten ur det, och inte fastna mellan det förflutna och framtiden som så många utav oss gör. Pengar kan man alltid skaffa sig mer av, det väntar alltid ett bättre jobb/boende runt hörnet om man bara har tillräckligt med tro på sig själv, men tiden - det är något som aldrig kommer tillbaka.
Nu till lite ytligheter i form av materiell lycka - det har visat sig att det bara inte är jag som är fullständigt förälskad i min ''nya'' (ett par månader gammal nu väl) matplats. Jag ääääälskar ju lyx, helst vardagslyx - och ännu bättre när jag själv får äran att skapa den där lyxiga känsla, och det ur något som inte alls hade förknippats med lyx till att börja med. Då svävar jag bland molnen i mitt eget himmelrike. Bordet är ikeas superbilliga 'Melltorp' för endast 399 kr. Sen har jag pimpat det med marmor dekorplats. 
Och så lite gulddetaljer på kanterna - för vad vore lyx utan guld? ''Gold makes the ugly beautiful'' som det så fint heter - och jag håller helt med. Som om det inte vore nog fick både stolarna och lampan bli pricken över i:et. Har jag sagt att jag ÄLSKAR min matplats?
Matilda Berlin

Du skojar?!!! Hade då aldrig trott att det kom från Ikea! Såååå snyggt fining <3

Julia

Så fint det blev'!

Josefin Nilsson

Men WOW vad snyggt!

Eva`s blogg

Va roligt o snyggt blev det, kul att fixa i sitt hem o skapa nåt man själv älskar :) kram å fin fredag

Sara Ekman

Så fint! :)

Sofia

Vilket smart sätt att få en personlig och lyxig look! Det blev verkligen jättefint :)

Louise

Men wow vad fint det blev! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress