Denna nya vecka startade med en full fart måndag. Hela lyan väcktes till liv när en annan strax innan kl 7 imorse drog till jobbet. Hade behövt en lång sovmorgon med tanke på att det blev riktigt sent igår. Lyckades dock ändå köpa mig en extra timmes sömn. 
 
Sen var det bara att stiga upp och möta den fartfyllda dagen. Laddade med en ordentlig frukost. Det är rätt underhållande att dela en måltid med småbarn - man undrar ju vart dom får allting ifrån.
Till den sena lunchen/tidiga middagen gjorde jag egna köttfärsbiffar som åts tillsammans med bulgur, brunsås och lite sallad. 
 
Till kvällsmålen åt vi resterna från en köttfärsgratäng jag lagade i förrgår. Just nu ser det smått roligt ut, pojken sitter i sängen och kollar på tv:n där, jag ligger i soffan tittar på netflix i tv:n här och bloggar via mobilen, och så sitter både tjejerna i en stol och glor på datorn. Nu ska jag döda glädjen och ber dom borsta tänderna. Sen ska N får läsa för oss innan dom slutligen får gå och lägga sen.
 
Jag har redan hunnit diska och plocka undan så ska väl bara titta på nån film. Förhoppningsvis när den andra kommer så sover vi mycket tidigare idag än vi gjorde igår (kl 3 på morgonen), då vi nämligen rök ihop här. Jag har dock rensat hemmet med vitsalvia. Haha ungarna måste nog ha tyckt att jag är galen. Skickade iväg dom till lekparken mitt emot fastigheten när det blev för mycket rök härinne. Jag går ju runt i alla rum och typ säger att all negativ energi ska ut, att jag bara välkomnar kärlek, glädje och positiv energi. Jag tror inte på spöken, andar och sånt, men energier tror jag på. Måndagar är numera hemmets reningsdag. Det blev alldeles för mycket tjafs och Gud vet vad så när vi kom hem från Bulgarien så började jag med reningen. Det känns faktiskt lättare att andas och jag känner mig allmänt lugnare i själen. Men ett beslut måste ändå fattas och det fort som fan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress