Våldgästades av L igår. Hade inte sett människan sen i tisdags, en liten stund då jag var i krokarna på söder. Jag som började komma in i det här med att återigen sova ensam, då vi typ sover tillsammans nästan varje dag. Men någon kunde tydligen inte hålla sig, rätt som det är dök han bara upp igår sent på kvällen. Ska dock erkännas att jag ibland beundrar hans envishet haha. 
 
Jag var sugen på pasta idag och lagade en väldigt enkel men god middag till oss - tagliatelle med räkor. Här nedanför kommer receptet utan mått, utan ni får liksom jag gå på känsla och ta exakt hur mycket ni önskar.
 
Du behöver: tagliatelle, en citron, smör, hackad persilja, vitlöksklyftor, skalade räkor, riven ingefära, svartpeppar och salt.
 
Gör så här: koka upp tagliatellen (eller annan pasta) enligt förpackningens anvisning. Smält smöret i en stekpanna och pressa ner vitlöken. Tillsätt saften och skalet av en citron och rör om tills vätskan minskat till ungefär häften. Blanda ner det finhackade persiljan och räkorna sist. Smaksätt med svartpepar, salt och riven ingefära. Klart och redo att njutas av!
Caroline

Det ser riktigt gott ut. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress