Idag är det första sidan på en helt blank bok på minst tre hundra sextio sidor, där var och en är författare till sin egen historia. Vissa saker kommer att vara oundvinkliga, saker vi inte riktigt kan påverka. Som dessutom för med sig en smärta, vi står helt maktlösa inför. Men hur dessa saker kommer att påverka just oss, vilka avtryck det får lämna inom oss, det kan vi kontrollera. Så försök att skriva en så bra och innehållsrik berättelse som du bara kan, för det ska jag. Faktum är att jag redan har börjat. Livet är trots sina berg- och dalbanor som varenda en av oss får uppleva, roligare att leva när man har saker och ting att se fram emot. Så se till att ha en massa saker att se fram emot. Det spelar inte så stor roll vad det är för nåt - den där biobesöket, den där loppisrundan, den där träningspasset, den där promenaden, den där kanelbullen, den där dejten..... bara det är saker som gör dig glad, det är just dessa du ska se fram emot och göra så mycket av. Men framförallt våga sätta dig själv först och ge dig all den kärlek du nekat dig så länge.
 
Jag har en del mål och en massa delmål att uppfylla i år, men desto flera saker att se fram emot och njuta av. En av dom är årets första resa till värmen tillsammans med L. En resa som jag verkligen varit väldigt angelägen att ge oss, den är bokad och betald - nu ska vi bara räkna ner dagarna. För mig känns det extra roligt att även i år få resa till Mallorca, var så nöjd förra året.
Vi ska bo på Suprime Palma beach, en 4 stjärnigt hotell som ligger direkt vid stranden, i en juniorsuit med en stor balkong mot poolområdet. Tog inga måltider då jag hellre vill kunna välja själv och även så att vi ibland ska kunna laga mat tillsammans, dock så har vi frukostbuffé. L som älskar att träna får möjlighet att göra det hur mycket han vill och jag som bara vill kunna ligga där och lata mig, har utsikten precis utanför balkongen. Om vi längtar, jaaa!! Innan dess har vi alla hjärtansdag som jag redan planerat.
 
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Låter som du har fina och kloka tankar :). Spännande med värmen också :).

ida

Ser magiskt ut! Längtar verkligen till ljuset & värmen :))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress