Resebolaget hade anordnat ett välkomstmöte på restaurangen 'Terrace d 'Ajuda' inte långt ifrån deras servicekontor. I samband med det så kunde man även äta en trerätters välkomstmiddag för 20 euro. Efter att jag hade chechat in, duschat och hunnit blunda en stund, så bestämde jag mig för att hitta dit. Fick en karta från receptionen, ungefär en kvart senare så lyckades jag faktiskt hitta dit.
Självklart att jag ville ta del av erbjudandet. Med tanke på vad som ingick så tyckte jag att priset verkade rimligt, sen så har jag ju inte riktigt koll på matpriser här, i och med att jag anlände igår och inte riktigt hunnit strosa runt bland alla restauranger ännu.
Till förrätt valde jag kycklingsallad som var snålt med just kyckling. Var just då i tel med S och ba, vad fan är det här? Haha
Till varmrätt valde jag fiskspett - sättet dom valde att servera spetten på tyckte jag faktiskt var riktigt coolt.
Inte ''wow gott'' men ändå tillräckligt för att kalla rätten njutbar, annars hade jag dock gärna haft lite sås till det.
Till efterrätt valde jag glass och te. Man kunde även få både likör, brandy och Kaffe - men det är ju saker jag inte inta, så fick avstå.
Efter den belåtna middagen tog jag en härlig promenad tillbaka till hotellet, där jag mötes av live musik och hängde där ett bra tag.
Startade dagen idag med en ordentligt frukost, där jag även testade tomatjuice - rätt mäktigt och tung smak, tog ett djupt andetag och svepte i mig nästan allting. Därefter strosade jag lite runt och köpte med mig en stor dunk med vatten. Har sedan dess bara hängt i rummet, på balkongen, har mediterat, läst och lyssnat på sånt som får mig att växa som människa. Kl är nu snart 19 så ska väl ta mig ut och äta en bit mat, lyssna på live musik igen, meditera och sova. Imon ska jag ut på äventyr, vilket jag ser så otroligt fram emot.
Matilda Berlin

Men guuu vad gott!! Mums, mums, mums!! Kram finaste <3

Sara Ekman

Ha en riktigt skön semester! :)

Yasmine

Ser otroligt härligt ut! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress