19 december 2018

Kontraster i vardagen

Resor

Jag som tycker om kontraster och anser det vara nödvändigt, det liksom skänker färg till livet i allmänhet och vardagen i synnerhet. Det hela blev så uppenbart när mitt försenade flyg landade på Arlanda igårkväll. När jag väl klev in i min lya så var kl väldigt mycket och jag frågade mig själv: ''vad i helvete tänkte du på?'' när jag två dagar tidigare tackade ja till att jobba idag från kl 7. Så det blev inte så många timmars sömn här inte, lyckligtvis så slutade jag kl 12. På väg till jobbet imorse var jag i tel med S och tyckte det var småroligt att jag så sent som igår fick börja min morgon med en härlig frukostbuffé - haha snacka om kontrast i vardagen.
Flög ju som sagt hem igår, men i måndags så blev det en jättelugn dag. Beslutade mig för att promenera till utsikten från balkongen. 
Så himla härlig att ta en sista titt och njuta extra mycket av allting. Satte mig på en bänk där och mediterade i ett par minuter.
Yes huden fick sig även en sista dos av D-vitamin på taket för andra gången på hela resan.
 
Det känns faktiskt rätt skönt att vara hemma igen. I samband med hemkomsten kände jag mig tvungen att fatta ett beslut, ärligt talat så känns det rätt tungt, men har tänkt fram och tillbaka och känner mig just nu fullständigt färdigt, det är bara onödigt huvudvärk.
 
Snart knackar ett nytt år på dörren och det ska bli så skönt att lämna allt det här bakom mig. Jag hade en önskemål att fira det nya året i Paris, men känner inte riktigt för det längre. S den lyckliga rackare hade tydligen vunnit och helt plötsligt sitter jag här med en hel del extra pengar, det är knappt så jag tror att detta har hänt. Haha jag säger då det, saker och ting har börjat hitta sin väg till mig. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress