Fredagens planer blev aldrig av, faktum är att jag inte riktigt pallade lämna hemmet. Så fredag förvandlades till lördag. Jag började med att möta upp S som jag inte hade träffat på evigheter för lite julshopping, som avslutades med en härlig fikastund. Jag hade min nya poncho på mig, och jag måste bara säga att, den nog är årets bästa köp - den är så fin och håller mig så varm. Efter fikat skuttade jag vidare hem till S (haha har en hel del vars namn börjar på S) där jag sov över och blev bortskämd med god mat.
På vägen hem idag fick jag för mig att göra ett besök på mitt gamla arbetsplats. Det var så rolig när en gammal kollega som ringde mig för ett par dagar sen fick syn på mig, jag bara poppade upp där som gubben i lådan, haha vilken överraskning. Därefter fick jag ett starkt sug att dra på bio, så ringde upp F som plockade upp mig och droppade mig på Heron där jag såg min efterlängtade film 'A star is born' - ååh vad bra den var. En riktigt känslobomb till film, nästan så jag grät, den var ju trots allt rätt tragisk. 
När jag ändå var där så bockade jag av 'Aquaman' också. Alltså den där Jason Momoa, he's a damn beast, haha han är typ den enda anledningen till att jag ville se filmen. Får ju en att bli ''mörkrädd'' över vad ens hjärna började fantisera om. Kände mig så syndig haha.
Avslutade den äventyrliga dagen med lite indisk käk, innan jag drog hem.
 
Anlände för typ en timme sen och min kropp skriker efter sömn. Imon är det julafton, där jag ska passa på att trycka i mig och njuta extra mycket av all mat. Jag och mina utmaningar, ska nämligen ta och börja med nästa, redan nu på juldagen. Hade först tänkt börja den 1 januari, men sedan tänkte jag, varför vänta? Är ju ändå en sån förespråkare som tjatar om vikten att leva i nuet, so why wait? På juldagen ska jag börja med att vattenfasta i hela 30 dagar. För att klara av vardagen och allt runtomkring tänkte jag fuska lite med enbart vattenmelon när hungern smäller till. Har redan en vattenmelon redo, ååh det här ska bli så spännande. Längtar!!
Pauline Hurtig

vad mysigt med bio :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress