8 december 2018

Julmarknad hos Nicotext

Event

I torsdags på eftermiddagen åkte jag en sväng förbi Nicotext i Gamla stan där dom hade deras julmarknad. Hade fått inbjudan både från Nicotext och Erwik Communication så var inskriven två gånger, haha man ba: finns det en till skönhet vid det namnet? Det bjöds på trevlig julstämning, pepparkakor, bullar, glöggmys och reducerade priser på en hel del intressanta böcker och spel.
Med så kraftigt reducerade priser passade jag givetvis på att julshoppa lite. Köpte boken ''Vår bröllopsbok'' och sista luckan till tösens paketkalender - en kortlek i en stilren design, vars tillhörande ask jag inte riktigt kunde motstå, det var liksom pricken över i:et. 
Innehållet i goodiebagen som fick följa med mig hem. Där fanns det ännu en kortlek i fin design, det kan man inte ha för många av.
 
Dock åkte jag inte raka vägen hem. Hade ett annat event på kvällen och två till nästa vecka men dom fick jag avboka. Åkte istället hem hos S där jag sov över, vi spelade in ett nytt avsnitt, åt god mat och hade filmmys. Nu i helgen är planen att packa resväskan.
Maria Pettersson

Vart ska du åka? :)

Svar: Till Madeira :)
Vanissa Julclaude

Angelica Wåhlin

Julmarknader är ju så mysigt!

Yasmine

Vilken mysig julmarknad! Och jag håller med, kortlekar kan man inte ha för många av!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress